Piemers, var būt nebija pilnīgi veiksmīgakais ,bet kā tu vari stumdīt velosipedu vai sievieti,ja tie nav tavi,bez nepatikšanām.
viena licenze - nevairāk ka 3 mednieki,6 nevar medities.
Kolektīva licenzes atrodās pie manis un ari medību vadītājs vairums gadijumu esmu pats.
Ja uz grupu ir viena licenze un kāds nošauj attiecīgo dzīvnieku ko tur vairs pārējiem darīt, ņemās nost un iet dīrāt.
Ja ir vel licenzes un ļauj laiks,saku lai izlaiž iekšas un brauc uz citu torni,tad piebraucot pie nomedīšanas vietas norakstam .
Kolektīva licenzes atrodās pie manis un ari medību vadītājs vairums gadijumu esmu pats.
Ja uz grupu ir viena licenze un kāds nošauj attiecīgo dzīvnieku ko tur vairs pārējiem darīt, ņemās nost un iet dīrāt.
Ja ir vel licenzes un ļauj laiks,saku lai izlaiž iekšas un brauc uz citu torni,tad piebraucot pie nomedīšanas vietas norakstam .
Tieši tā kā Dainis.D.Uzrakstija.
Aivar, 17.30 Tu nekādu medību vadītāju nevarēsi sazvanīt, jo viņš arī sēdēs tornī un telefonu būs izslēdzis tāpat kā Tu. Kad buks zemē, pavelc viņu tālāk krūmos, izlaid iekšas, pakar kokā. Tad mazgā nazi un rokas un duj uz nākošo torni. Ja satiec kontroli, nu Tu jau pats saproti, a ko darīt ka tādi likumi. Tādā veidā darbojies kamēr tumšs tad zvani, un vadītājs Tev pateiks ko darīt tālāk. Kas jums tur kolektīvā ir ka nezin vairs ar āžuku ko iesākt!
Tas tiesa,ka uz vienu licenzi ne vairāk,kā 3 mednieki,bet medību vadītājam var būt,kaut 10 un vairāk atļaujas un uz katru atļauju var būt 3 mednieki un medī ne tikai bukus,bet arī cūkas un medību vadītājs arī ir mednieks,vai viņam obligāti uz pirmo nomedīto dzīvnieku jādodās norakstīt tūlīt pēc šāviena?
Vienam no trijiem ir medību atļauja un pārskats tas arī ir medīu vadītājs konkrētai grupai.
Medību vadītājam jebkurā gadījuā ir grūtāk,tapēc uz medībam savu polšu var neņemt.
Ja jau grib tik burtiski to likumu pildīt, tad lūdzu paskaidrojat, cik tad liels tas zemes pleķītis skaitās nomedīšanas vieta. Vai tas viens metrs rādiusā ap dzīvnieku vai divi, vai trīs. Bet varbūt jānoraksta tā, lai viena kāja uzlikta uz dzīvnieka. Un kāpēc tas nevarētu būt divdesmit vai simts vai kvartāla robežās.
Daini - tātad, ievainotam mednim vai bebram pakaļ neskrietu? :)
Vēlreiz - nekur nav teikts, ka nedrīkst kustināt medījumu līdz objektīvi nepieciešamai vietai [nepametot NOMEDĪŠANAS vietu, kas šajā gadījumā ir konkrēts zemes gabals, kvartāls vai tamlīdzīgi izmērāms objekts] licences norakstīšanai. Mašīna parasti ir tāda vieta.
Godīgi sakot es pat brīnos par to, kādēļ faktiski murgainu likuma normas traktējumu atbalsta tik daudzi šeit esošie? Jums ko, patīk, ka jūs dr*ž kā totalitārismā, vai arī Homo Soveitikus jūsos ir izkultivēts līdz pat kaulu smadzenēm?
viena licenze - nevairāk ka 3 mednieki,6 nevar medities.
Tieši tā kā Dainis.D.Uzrakstija.
Medību vadītājam jebkurā gadījuā ir grūtāk,tapēc uz medībam savu polšu var neņemt.
Vēlreiz - nekur nav teikts, ka nedrīkst kustināt medījumu līdz objektīvi nepieciešamai vietai [nepametot NOMEDĪŠANAS vietu, kas šajā gadījumā ir konkrēts zemes gabals, kvartāls vai tamlīdzīgi izmērāms objekts] licences norakstīšanai. Mašīna parasti ir tāda vieta.
Godīgi sakot es pat brīnos par to, kādēļ faktiski murgainu likuma normas traktējumu atbalsta tik daudzi šeit esošie? Jums ko, patīk, ka jūs dr*ž kā totalitārismā, vai arī Homo Soveitikus jūsos ir izkultivēts līdz pat kaulu smadzenēm?