У обочины дороги стоял автомобиль, мимо проезжал грузовик и разбрасывал соль на улицы. Совершенно случайно немного соли попало на капот, а через полчаса в машину сел Андрей и поехал в лес на охоту. Поохотившись, он вернулся к машине и ох#ел. Лоси, как известно обожают соль, раньше даже специальные пионеры ходили и посыпали ею пеньки. И вот один умный лось учуял соль и начал лизать машину. А вы когда-нибудь пробовали на морозе качельки полизать? Прилипает. Ситуация: лес, лось примерз языком к машине, орет, лягается, а вокруг всей этой хуйни бегает Андрей и не знает, что делать. А что делать в принципе ясно: надо полить лосю на язык теплой водой, вот только где ее в лесу взять? Но Андрюша блестяще решил эту проблему!!! Лось обиделся и убежал, а Андрей застегнул ширинку.
Neticu!Tad jau mūsu cūkas arī būtu piesalušas pie metāla mucu barotavām:)
Manam čomam reiz bija tā.Šis vakarā ar veco audjiku brauc medībās.Līdz tornim ceļš ved pa ganībām ,kur ganās zirgs.Braucot garām zirgam,jaunais ērzelis satrakojas un sāk šim skriet pakaļ.Čoms piedod gāzi,bet zirgs neatpaliek,pēc mirkļa viņš auto panāk un norauj pakaļējo bamperi.Par cik autiņš ir vecs,un bamperis ir tāpat ar stieplēm pietīts,skāde nav liela.Bampers tiek iemests mašīnā un zirgs aizdzīts.Nu mans draugs laimīgs sēž tornī,bet autiņu ir nolicis tā,ka ir redzamības zonā.Pēc brīža,šis uzmet acis....un ak vai!Zirgs ir atgriezies un ar abām priekškājām apstrādā mašīnas kapotu!
Tā lūk manan draugam beidzās medības.
Vent P. es ceru ka tas nav mans bijušais erzelis,jo manējais medza naktis norauties un apstaigāt un sadauzit mašinam bamperus un kapotus īpaši nepatika viņam volvo... :D
http://www.ss.lv/msg/lv/entert...
Manam čomam reiz bija tā.Šis vakarā ar veco audjiku brauc medībās.Līdz tornim ceļš ved pa ganībām ,kur ganās zirgs.Braucot garām zirgam,jaunais ērzelis satrakojas un sāk šim skriet pakaļ.Čoms piedod gāzi,bet zirgs neatpaliek,pēc mirkļa viņš auto panāk un norauj pakaļējo bamperi.Par cik autiņš ir vecs,un bamperis ir tāpat ar stieplēm pietīts,skāde nav liela.Bampers tiek iemests mašīnā un zirgs aizdzīts.Nu mans draugs laimīgs sēž tornī,bet autiņu ir nolicis tā,ka ir redzamības zonā.Pēc brīža,šis uzmet acis....un ak vai!Zirgs ir atgriezies un ar abām priekškājām apstrādā mašīnas kapotu!
Tā lūk manan draugam beidzās medības.