Varbūt ir pastulbi vai kā, taču es tā nedomāju! Bet datorprasmes samontēt video un izdomas bagātība gan viņam piemīt! :)
Tēmas nosaukums-just for fun-tā ka neņemiet to tik stipri pie sirds! :)
Tagad paskatoties jaunās progas, tad pat parastais datorlietotājs var veiksmīgi samontēt jekādu nofilmētu video!!!!! Pievienot kādas vēlies skaņas, fotomontāžas un vēl daudz ko. Savā 2005 gadā biju nedaudz pablēņojies ar tādu progu, daudz ko iznteresantu varējā samontēt :) Bet tagad jau pagāja 5 gadi un varu saderēt parādījās daudz labākas progas kas montē filmas, un galvenais daudz vienkāršāk ar to rīkoties :)
Nebiju kādu laiku pieteicies lapā, bet kā to izdarīju uzreiz pārņēma smiekli :) atkal vecais jokdaris Sergejs uzdarbojies :)
P.S. Atvainojos, ka pievienotais attēls satur necenzētu leksiku :)
Mana meita(3gadi) pat sirsnīgi smējās par Mežu Koksni, tad jau mērķa auditorija ir diezgan plaša.
Gaidam ar nepacietību nākošos, izglītojošos raidijumus!!!
Ar psihi šamiem viss ir Ok., ar humoru tāpat, ko nevarētu teikt par daudziem no mums!
Smejamies un neslimojam!!!
Uldi!
Vienkārši esmu jau izaudzis no šīs ķēmošanās un arī dzīve ir piespiedusi visu nedaudz uztvert nopietnāk!!!
Domāju jokus visi saprot, bet katram savi joki patīk. Kā arī katram sava izklaide patīk. Ja patīk kā citi ķēmojas. Paņet tos pašus Naša Raša, tur ar daudziem kas nepatīk, bet man ir ko paskatīties un salīdzināt no mūsu dzīves kā viss notiek. Daudz kas ir arī iz dzīves, it īpaši par to Dzamšutu!
kā saka šie video ir vairāk domāti atsevišķai publikai. Tā pat arī daudzi nesapratīs Angļu smalko humoru, kur var būt anglis no smiekliem bikses pieliks, bet cits otrādi sāks domāt par ko šeit smieties.
Par mazajiem bērniem ir tā, jo vairāk ķēmojies, jo vairāk tiem patīk.
Katrs esam kaut cik bērns dvēselē, it īpaši tas vairāk ir izteikts vīriešiem. Tikai tā bērnība vieniem visu dzīvi iet kāju kājā, citiem jau 15 gados nezina kas ir bērnība.
Tas labi ka ir tādi kas taisa tādus video, jo atradīsies kādu arī ipriecinās, sasmīdinās :)
Neņemiet personīgi, bet es esmu jau izaudzis no tā, dzīve ir piespiedusi!!!! Tāpēc uztveru savādāku humoru un video. Vairāk iepriecinās kāds video par dzīvniekiem nekā šis video :)
Tēmas nosaukums-just for fun-tā ka neņemiet to tik stipri pie sirds! :)
P.S. Atvainojos, ka pievienotais attēls satur necenzētu leksiku :)
Gaidam ar nepacietību nākošos, izglītojošos raidijumus!!!
Ar psihi šamiem viss ir Ok., ar humoru tāpat, ko nevarētu teikt par daudziem no mums!
Smejamies un neslimojam!!!
Vienkārši esmu jau izaudzis no šīs ķēmošanās un arī dzīve ir piespiedusi visu nedaudz uztvert nopietnāk!!!
Domāju jokus visi saprot, bet katram savi joki patīk. Kā arī katram sava izklaide patīk. Ja patīk kā citi ķēmojas. Paņet tos pašus Naša Raša, tur ar daudziem kas nepatīk, bet man ir ko paskatīties un salīdzināt no mūsu dzīves kā viss notiek. Daudz kas ir arī iz dzīves, it īpaši par to Dzamšutu!
kā saka šie video ir vairāk domāti atsevišķai publikai. Tā pat arī daudzi nesapratīs Angļu smalko humoru, kur var būt anglis no smiekliem bikses pieliks, bet cits otrādi sāks domāt par ko šeit smieties.
Par mazajiem bērniem ir tā, jo vairāk ķēmojies, jo vairāk tiem patīk.
Katrs esam kaut cik bērns dvēselē, it īpaši tas vairāk ir izteikts vīriešiem. Tikai tā bērnība vieniem visu dzīvi iet kāju kājā, citiem jau 15 gados nezina kas ir bērnība.
Tas labi ka ir tādi kas taisa tādus video, jo atradīsies kādu arī ipriecinās, sasmīdinās :)
Neņemiet personīgi, bet es esmu jau izaudzis no tā, dzīve ir piespiedusi!!!! Tāpēc uztveru savādāku humoru un video. Vairāk iepriecinās kāds video par dzīvniekiem nekā šis video :)
Tās vietā var būt jebkura zīme pēc ceļu policista izvēles.