Kad lifts nokļuva tam vajadzīgajā vietā, meitene gandrīz atdzīvojās, bet vienalga galīgā apjukumā guļ uz grīdas. Es padomāju, ka nedrīkst viņu taču atstāt liftā, tāpēc izvilku viņu uz kāpņutelpu, kārtīgi noguldīju, zem galvas savas apakšbikses un nafig tinos prom no šīs mājas.
Tikai vienu es gan saprast nevaru – kāda velna pēc viņa nobijās? Taču, kad liftā smird pēc sūdiem, tas nozīmē, ka kāds apdrisās. Vot ja smirdētu pēc locekļa, tad jā, varbūt var nobīties, ka tevi kāds tūlīt drāzīs, da i vienalga es tur neko briesmīgu neredzu.
Un jā, es tev mēteli nedaudz ar sūdiem izsmērēju. Kāju pret to iztīrīju...
Pēdējā laika labais - dāma pasūta kafiju kafejnīcā, oberis atnes - šī vienu malku izdzer un saka - tā jūsu kafija pēc nemazgātas pi.eles smird. Oberis vienā mierā - paņemiet krūzīti otrā rokā...
Pie daktera atnāk vecenīte un saka:
- Dakter, man ir problēmas ar gāzēm. Man ir uzpūsts vēders, bet īstenībā, lielas problēmas tas man nesagādā, jo ne skaņas, ne smakas nav... Kamēr es gaidīju jūs koridorā, es nopirdos kādas 20 reizes, bet jūs neko nepamanījāt, jo, kā es jau teicu, ne skaņas, ne smakas nav!
"Labi," - saka ārsts, - "lūk jums tabletītes, dzeriet tās, un atnāciet pēc nedēļas.
Pēc nedēļas vecenīte ir klāt.
- Nezinu, kas tās par tabletītēm jūs man parakstījāt. Es joprojām visu laiku piržu, skaņas nav, bet smaka ... smaka ir šausmīga.
"Tā," - saka ārsts, - "ar jūsu ožu mēs tikām galā, tagad ar dzirdi..."
Tikai vienu es gan saprast nevaru – kāda velna pēc viņa nobijās? Taču, kad liftā smird pēc sūdiem, tas nozīmē, ka kāds apdrisās. Vot ja smirdētu pēc locekļa, tad jā, varbūt var nobīties, ka tevi kāds tūlīt drāzīs, da i vienalga es tur neko briesmīgu neredzu.
Un jā, es tev mēteli nedaudz ar sūdiem izsmērēju. Kāju pret to iztīrīju...
Vakardien, 21:51
medību suns ir vajadzīgs lai taisītu piķi....... Labs video pardomām:
Video jāskatās klausoties skaņu!!!
Te patiešām ir video pārdomām par valodas "bagātību".
- Dakter, man ir problēmas ar gāzēm. Man ir uzpūsts vēders, bet īstenībā, lielas problēmas tas man nesagādā, jo ne skaņas, ne smakas nav... Kamēr es gaidīju jūs koridorā, es nopirdos kādas 20 reizes, bet jūs neko nepamanījāt, jo, kā es jau teicu, ne skaņas, ne smakas nav!
"Labi," - saka ārsts, - "lūk jums tabletītes, dzeriet tās, un atnāciet pēc nedēļas.
Pēc nedēļas vecenīte ir klāt.
- Nezinu, kas tās par tabletītēm jūs man parakstījāt. Es joprojām visu laiku piržu, skaņas nav, bet smaka ... smaka ir šausmīga.
"Tā," - saka ārsts, - "ar jūsu ožu mēs tikām galā, tagad ar dzirdi..."
[youtube::BAnVIhuANlg]
https://www.facebook.com/video...