,,Ja arī mežsargs bija plinti atņēmis, tad kā viņš vēl ar divām personām varēja atrasties alkohola reibumā darba laikā. Un plus vēl spidināt lukturi??''
Kur un kā ir fiksēts fakts, ka mežsargs atradies alkohola reibumā darba laikā? Viena tante teica? Un kas un kam var aizliegt spīdināt lukturi?
Tā ka paliek vienīgi nereģistrētais stroķis, bet tur arī daudz un dažādas nianses. Ja līdzi nebija neviena policista, kam ir tiesības aizturēt? Krimināllikuma 152.p. ,,Nelikumīga brīvības atņemšana"".
Pietiek jau ar to, ka paši tagad zinam, ka tādas lietas pie mums notiek ar mežsarga ziņu un pats viņš piedalās....pierādīs vai nē..tas vairs nav svarīgi, ierocis (nelegāls, jo ieroča atļaujas viņam nav)viņam ir atņemts un nodots policijā, domājams ka kādu laiku vismaz būs miers šajā ziņā!
Hmm ar kādām tiesībām veici aizturēšanu? Un kā tagad var zināt, ka atņēmi viņam nelikumīgo ieroci, nevis taisni otrādi- piespēlēji, lai goda pilsoni, kas izvedis pilsētas draugus apskatīt dzīvnieciņus, grūstu kaunā?
Tava rīcība protams apsveicama, bet kā jau teica Juris šo pasākumu esi vairāk izveicis uz URĀ, nevis, lai 100% piespiestu pie sienas vainīgo.
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
26.07.2009. 16:21
Latvija sadu aizturesanu veicot, ja pasam kabata nav atbilstosu papiru, var dabut apsudzibu par nelikumigu brivibas atnemsanu. Kad sava laika nokeru pusaudzi, kas man lauza setu, un nogadaju vinu policija ,dabuju pats tadu apsudzibu. Lietu izbeidza tikai tapec ka man bija zemessardzes aplieciba. Ja man tadas nebutu, tad varetu atbildet pec visas likuma bardzibas, ta luk......
Nu patiesībā jau mēs viņu brīvību neierobežojām, paši apstājās....tā teikt paņēmām uz pārsteiguma momentu, noskaidrojām kas tie tādi un atņēmām to bisi...tad kad šiem šoks atgāja, mežsargs pēkšņi paziņoja, ka man nav tiesību viņu aizturēt un laidās prom...galvenais jau tas, ka mēs tagad zinam kuri tie bija un to plinti atņēmām, varbūt vismaz kādu brīdi baidīsies arī citi no līdzīgām aktivitātēm!
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
26.07.2009. 18:21
Nuja, Ogrei jau ir senas malumedniecibas tradicijas :) Ap Ogri mezi 90 tajos tika izsauti tuksi. Tagad kad Rigas Mezi pie Ogres uztaisija Briezu darzu tur atgriezusies pat savvalas briezi. Pats esmu pa to pusi medijis.
Kur un kā ir fiksēts fakts, ka mežsargs atradies alkohola reibumā darba laikā? Viena tante teica? Un kas un kam var aizliegt spīdināt lukturi?
Tā ka paliek vienīgi nereģistrētais stroķis, bet tur arī daudz un dažādas nianses. Ja līdzi nebija neviena policista, kam ir tiesības aizturēt? Krimināllikuma 152.p. ,,Nelikumīga brīvības atņemšana"".
Tava rīcība protams apsveicama, bet kā jau teica Juris šo pasākumu esi vairāk izveicis uz URĀ, nevis, lai 100% piespiestu pie sienas vainīgo.