Manis personīgi nomedīts tikai lielākais ap 28 kg. Bet ir redzēti lieli tiešām lieli bebri, bet ļoti viltīgi un uzmanīgi!!!
Lielākoties tika nomedīti tēviņi. Tātad mātītes palika dzīvas kā arī ja palasot par bebriem tad mātītes var būt lielākas nekā tēviņi!!! Un praksē tas jau pāris reizes pierādījās!!! Jāgaida būs augustu!!!
Jā tad tiešām lopiņs bija unikāls, pamēģini trāpīt tieši uz 20.00 kg :), bet pēc izmēriem tam vanadzēja būt vid 25 kg.
Laikam izmēram nav nozīmes, jo ja salīdzināt tās pašas līdakas, tad viena būs gara un tieva, bet otra būs īsa, bet resna. un svars abām būs vienādi!!!
Jā es ar to esmu ievērojis, jo tieši 20 kg to vēl jātrāpa, lai tā nosvērtu :)
Nezinu kāds svaru diapazons ir taviem svariem, bet esmu reklāmā paskatījies ka tie var būt no 20 un līdz pat 40 kg. Vienā saitā esmu ielīdis un viens pat apmelnoja to ka tie var kļūdīties un rādīt tikai 18 kg 20 kg vietā, fig viņu zina, kā saka tehnika progresē un gļuko ar ne pa jokam. Tāpēc kad atbrauksi uz mājām apskaties var būt tiešām diapazons ir tikai līdz 20 kg. Ielīdu ss.lv reklāmā tur ir 40kg. bet kaut kādi maz ticams ka bebrs svēra tieši 20. Būtu vismaz kādi grami šur vai tur tad jā bet tā ej nu sazin var būt tiešām bija 20 kg, tad tas ir labs fakts ar labām bildēm :)
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
02.11.2009. 15:33
Paldies Edgar! Tagad nevaresu nakti mierigi gulet :)))) Tas bija pirmais sveriens ar jaunajiem svariem, tagad esmu Berline, svari Marupe, atpakal busu piektdien.... Ka lai tagad noskaidro patiesibu? :((
Andri, bet gadījumā taviem svariem nav svara ierobežojums pie 20 kg? Jo zinu ar vienam elektroniskos svarus viņam ierobežojums ir 20 kg un ne grama vairāk!!!!
Lielākoties tika nomedīti tēviņi. Tātad mātītes palika dzīvas kā arī ja palasot par bebriem tad mātītes var būt lielākas nekā tēviņi!!! Un praksē tas jau pāris reizes pierādījās!!! Jāgaida būs augustu!!!
Laikam izmēram nav nozīmes, jo ja salīdzināt tās pašas līdakas, tad viena būs gara un tieva, bet otra būs īsa, bet resna. un svars abām būs vienādi!!!
Nu kā paskatījies svarus, kāds tiem ir svēršanas diapazons, jo zinkārība mieru neliek :)
Nezinu kāds svaru diapazons ir taviem svariem, bet esmu reklāmā paskatījies ka tie var būt no 20 un līdz pat 40 kg. Vienā saitā esmu ielīdis un viens pat apmelnoja to ka tie var kļūdīties un rādīt tikai 18 kg 20 kg vietā, fig viņu zina, kā saka tehnika progresē un gļuko ar ne pa jokam. Tāpēc kad atbrauksi uz mājām apskaties var būt tiešām diapazons ir tikai līdz 20 kg. Ielīdu ss.lv reklāmā tur ir 40kg. bet kaut kādi maz ticams ka bebrs svēra tieši 20. Būtu vismaz kādi grami šur vai tur tad jā bet tā ej nu sazin var būt tiešām bija 20 kg, tad tas ir labs fakts ar labām bildēm :)