Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Mednieku festivāls "Minhauzens 2009" Kandavā. Atsauksmes...

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 27 lietotāji. Komentāru skaits 5. Pēdējais viedoklis 20.08.2009. 09:37
Ar medībām saistītās tēmasSacensības

Mārtiņš
Pēdējo reizi manīts 2017-12-12 09:56
Lietotāja statuss: Lietotājs
05.08.2009. 21:22
rzultāti 39-74
Mārtiņš
Kārlis
Kārlis
Pēdējo reizi manīts 2014-12-07 23:55
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: 11 gadi
Aprīkojums: Browning Gold Fusion
06.08.2009. 07:30
Un ko nu? Pasākums beidzies, balvas izdzertas, bet izskatās, ka rūgtums palicis!?
Ņemot vērā paralēlajā forumā apspriesto, secinu, ka, aprēķinot rezultātus, klaji tika noignorēts nolikums.
diāna
diāna
Pēdējo reizi manīts 2010-09-16 21:45
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
14.08.2009. 21:48
tātad, kaut ko piebilsts atļaušos arī es :) jāsaka paldies, ka festivāls vispār notika, lai gan, jaa, piekrītu visiem paustajiem mīnusiem!un lai vai kā, es saku paldies Zvejnieka kungam, jo tieši pateicoties viņam, festivāls visār notika, jo pēdējā brīdī Ribam un Zvejniekam bija kašķis, kura rezultātā Riba vnk pateica ka neorganizēs! un kā neliela atkāpe - par cik galvenais organizators skaitījās tieši Riba, tad viņam arī bija tā lieliskā iespēja rīkoties ar mednieku iemaksātajiem līdzekļiem un tos izlietot "mednieku vajadzībām"!ok, bet tas tā... ja atceraties, tad iepriekšējais festivāls notika Lejasciemā, kur pie organizēšanas lielā mērā piedalījos arī es, tapēc ir iespēja salīdzināt un paanalizēt par to kāda bija organizācija pēc tā, kāda summa tika samaksāta! pirmkārt - informācijas trūkums, viennozīmīgi traucēja, tā pati iebraukšana, kā jau iepriekš minēja, LIELS MĪNUSS! mēs paši iebraucām kandavā un kādas 20 min vnk maldijāmies, kamēr nepiezvanijām Zvejniekam un nepajautājām ceļu! ņemsim vērā to, ka informācijas norādes, ja pacenšas, neko nemaksā! otrkārt - toletes, nu jā, ok, es zinu ka viņas maksā, bet par mednieku samāksāto naudu rēķinot uz to, kas tur festivālā vispār bija paveikts, vajadzētu būt ka viņiem nauda atlika vēl vismaz 70 toletēm! balvu fonds - ok tas nav galvenais, bet tomēr, savi sponsori viņiem bija, to es ļoti labi zinu! taču no tām sponsoru balvām ne ziņas ne miņas! tātad organizētājam Riba k-gam ir atkal izdevies uzpelnīties! nākamais - rezultāti! tās ir vnk šausmas, kad ir jāsākas apbalvošanai, rezultātu vnk vēl nav! un arī, kam galu galā ir nepieciešams nolikums! tas taču ir tapēc, lai visiem būtu vienoti noteikumi pēc kā vadās, taču par to ka kopvērtējumā tiks vērtētas tikai 8 labākās disciplīnas katrai komandai, es uzzināju tikai pēc sacensībām!nu jā, es vēl varētu turpināt un turpināt, jo pati emu izbaudījusi, kā ir tādu pasākumu noorganizēt un ko tas prasa! bet, lai vai kā, uz nākamo festivālu noteikti braukšu, jo cik atceros, tad vienu gadu jau Mārkulīčos festivāls notika, un tas bija patiešām izdevies :)
Māris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-16 19:17
Lietotāja statuss: Eksperts
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: 30
Aprīkojums: Labs.
Suņi: Ir
19.08.2009. 19:48
LATMAS lapā ir parādījušies rezultāti un "Medību zinību" jautājumi ar pareizām atbildēm. Pēc pirmā jautājuma izlasīšanas sapratu, ka tālāk lasīt nav vērts.. :))
Uģis
Uģis
Pēdējo reizi manīts 2022-08-19 15:56
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Zemgales līdzenumi
Medību stāžs: 5
Aprīkojums: 16kal;7mm Rem.Mag.
Suņi: Latvijas dzinējs
20.08.2009. 09:37
Jā es arī izlasīju pirmo jautājumu un jā LATMAI ir ''spīdošas'' zināšanas (nelimitētais), nu ko tad vairs var gribēt no šīs organizācijas un par rezultātiem-droši vien lielākā daļa atbildēja uz pirmo jautājumu''nepareizi'' ieķeksējot limitēto! SVIESTS-rīko teorētisko pārbaudījumu paši no tā neko nesajēdzot!