Tieši par Savage 14 nezinu, bet pašam ir 223Rem Savage 10, bez izņemamas aptveres. Kloķēšanas viegluma ziņā tikkai un zaueram gan līdzi netiek, taču ar ČZ gan var sacensties. Gana precīzs zvēriņš, leņķa minūti ar trim šāvieniem sašaut var. Un AccuTrigger mēlīte arī varen feina, sevišķi, ja uz pašu vieglāko nospiedienu pieregulēta. Drošinātājs arī nav tālu jāmeklē, ja pierasts pie bises. Ja laide patīk un krīt plecā, ir vērts ņemt. Drusku gan nepatīk, ka aptverē patronas mazliet grab, taču izņemamai aptverei gan jau ka ir savādāk.
nu man ir tieši tāda.Pēc iepriekšējās CZ550 patīk labāk, Accu Trigger noregulēts uz minimālo, izņemamā aptvere.Patronas aptverē negrab, ērti un viegli izņemt.Esmu pilnībā apmierināts.
esmu pacilājis Tikka,CZ,Titan šis patīk vislabāk,gan vizuāli gan kā plecā krīt.Patīk drošinātājs,nevar nejauši atdrošināt kā arī jau pieminētais Accu Trigger.
ja ir vēlme samierināties ar atvāžamu apakšējo aptveres vāciņu, pa kuru patronas izber saujā KO-44 stilā, tad vērts aplūrēt Savage 11BTH ar Boyd's stila caurumaino finiera laidi. gan paskats iespaidīgs, gan krīt parocīgi. Un lētāks arī laikam drusku bija par American Classic.
Parēķināju stobra garumu no collām uz centimetriem - 55cm. Bišku mulsina. Kā būs ar lodes balistiku!?
Kāda varētu būt papildus cena par weaver sliedi ātrajiem kronšteiniem?
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
Kāda varētu būt papildus cena par weaver sliedi ātrajiem kronšteiniem?