Te nu IVO klluudas pameeggini vinnu izvilkt aarraa ja taa norakstiitaa licenze nav pie tevis!!Tas ka vinna ir norakstiita un atrodas cellaa pie Tevis neko nenoziimee!!Taas atkal buus malumediibas!!Dziivnieku kustinaat var kad taa norakstiitaa licenze ir pie Tevis!Arii Edgara gadiijumaa malumediibas-kad vilksi aaraa Tevi paarbaudiis-teiksi ka licenze norakstiitaa brauc pie Tevis-esmu paarliecinaats protokols uz liidzenas vietas!!!!Virsmezznieciibaa lietas izskatiissanaa buus rakstiits paarkaapums izdariits neuzmaniibas deell un 1ootinnu norausi tik taa!!Atkall licenze jau nav pie Teviss bet kautkur!!
Paklau Vilni, labi protokols, bet vai man kā sliktajam nav protokols jāparaksta, kurš var mani piespiest uzreiz viņu parakstīt..... vai tad nu 3 stundas brauks ja tāda štelle. Vienkārši radās tāds jautājums? Es teiksim neko neparakstītu, vai arī censtos tā darīt, kamēr nav ieradies vadītājs ar šēmām...
Taadaa gadiijumaa atbrauc jau norakstiita licenze vai kad atved ,tad noraksta un ,tad papiiri ir pie Tevis vai koleegga kurss ir Tev blakus ar papiiriem velkat aaraa-iisti jau nezinu bet domaaju ka protokolaa ir vietinna kur tiks ierakstiits, ka ateicies parakstiit un taalaak sannemsi uzaicinaajumu no reggionaalaas virsmezznieciibas!Taa man skaidroja-kameer papiiri nav sarakstiiti lopinnam klaat neskaramies!!Un ja veel papiiri nav uz vietas ta vispaar ir ccav!!Iedomaajies Tu nossauj tajebko cuuku, buku Tavs koleeggis kautkur prom no Tevis ,Tu vinnam zvani un saki- Klausies, es te izvilku aaraa un man vajag to aizpildiitro cuukas vai buka licenzi lai atved, mani te MVD paarbauda!Nu nezinu bet passvaki buus izsprukt sveikaa-ja veel burtu kalps traapaas tad ir kirdik!!Neesmu jau te nekaads eksperts bet es ssaadaa situaacijaa pazvanu pasaku ir zemee-papiipeeju papriecaajos ka traapiiju sagaidu papiirus norakstu un tad velku aaraa-probleemu nekaadu!!Raimond ja zini ka papiiriem jaabuut taa tad jaabuut taa un nekaa savaadaak citaadi buus nepatikssanas taapat kaa man!!!
Nu bet paga veči te kaut kas neštimmē. Situācija visparastākā: esam, piemēram, 3 mednieki, noraujam ruksi, norakstam papīru, sadalam gaļu. Licenze pie šāvēja, pārējiem nekā. Šķiramies. Vienu no viņiem mežmalā nostopē. Gaļa ir, papīra nav. Viņš saka ka licenze pie Pētera. Ne Pētera ne licenzes tuvumā nav. Otrā dienā sadabū licenzi, bet šie pasaka ka tā jau katrs var pēc tam norakstīt. Šis dabū vismaz tikpat cik Vilnis. Labi ka vēl pārējie divi iziet sveikā. Pēc jums tā iznāk?
Induli,viss štimmē - medību vadītājam jāņem līdzi sekretārīti,tā nokārtos visas formalitātes,protams,viņai būs arī kopētājs,kurš atrisinās katra mednieka drošu atvadīšanos no inspektora - viss civilizēti :D Tas pats jau ir dzinējmedību beigās,dodoties mājās,var trāpīties kādam - salnas ķertam ceļā...,tāka jābruņojās būs ne tikai ar ieročiem,bet arī ar biroja tehniku!
Mjāaa nu un ko nu, jāiet pa vienam tik un kurš iet tam licenze kabatā, kā mājās tā papirs jāved koleģim.........:)))))))) Tad drīz iznspektori ar autobusus kādi 5 brauks pārbaudīt, jo biroja tehnika arī var būt neatzīta un kur tad vēl prorammnodrošinājums - ehh Eiropa... riktīgā! Tas viss šis un vēl viss cits noved tikai pie savstapējās "sapratnes" mednieka un uzrauga starpā... gan jau kādam nervi neizturēs un atkal būs lasāmi rakstiii...
Vienu vārdu sako pizdec.
Jo tālāk jo trakāk šajā valstī viss notiekās :(
Drīz būt tā nošāvi zvēriņu, būs vesela stundu darbs ar papīriem, un tikai tad varēs kaut ko darīt ar to nabaga dzīvnieciņu!!!
Kā saka prieks dzīvot LV :)
Kad likuma prasības sasniedz līmeni, kas vairs nav objektīvi izpildāms, tad pat tie, kuri centās visu izpildīt, to vairs nedara. Ceļu satiksmē ar pilnīgi absurdajiem regulējumiem tas ir panākts, un pašreizējais "progress" ar radariem un sodiem ir īslaicīgs.
Tas pats notiks ar medību jomu regulāciju. Ja birokrātiskās prasības, kas jau tā ir absurdas vēl vairāk sarežģīs situāciju, tad vairs vispār netiks pildītas. Labi, dažus noķers, sodīs, bet pret masveida parādību ierēdņu spēki būs par vājiem.
Tā kā biedri, esam anarhijas, visās jomās, priekšā...valsts 20 gadu laikā plānveidīgi ir sad|rsta tiktāl, ciktāl vispār ir iespējams. Parasti šādos gadījumos notiek tādas vai citādas revolūcijas, bet - šeit viss notiek ne tā kā parasti. Kā teica bijušais premjers - esam eksperimenta trusīši, pie kam eksperimentē ar mums visās jomās.
Bet ko mēs - mēs jau neko :(
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
27.08.2009. 14:43
Ja runājam par gaļas nogādāšanu mājās, tad manuprāt licenci neviens nevar prasīt. Kamēr lops vienā galabā, tikmēr "bez bumažki ty bukaška", bet kad āda nost un pa gabaliem - sveiki Gauja - inspektoru droši sūti uz 3 burtiem.
Jo tālāk jo trakāk šajā valstī viss notiekās :(
Drīz būt tā nošāvi zvēriņu, būs vesela stundu darbs ar papīriem, un tikai tad varēs kaut ko darīt ar to nabaga dzīvnieciņu!!!
Kā saka prieks dzīvot LV :)
Tas pats notiks ar medību jomu regulāciju. Ja birokrātiskās prasības, kas jau tā ir absurdas vēl vairāk sarežģīs situāciju, tad vairs vispār netiks pildītas. Labi, dažus noķers, sodīs, bet pret masveida parādību ierēdņu spēki būs par vājiem.
Tā kā biedri, esam anarhijas, visās jomās, priekšā...valsts 20 gadu laikā plānveidīgi ir sad|rsta tiktāl, ciktāl vispār ir iespējams. Parasti šādos gadījumos notiek tādas vai citādas revolūcijas, bet - šeit viss notiek ne tā kā parasti. Kā teica bijušais premjers - esam eksperimenta trusīši, pie kam eksperimentē ar mums visās jomās.
Bet ko mēs - mēs jau neko :(
Gribu šito skaru redzēt! Droši varu teikt, ka inspektors mēģinās atpakaļ ar trīs protokoliem!