lietoju TOZ pusautomātu un esmu laimīgs kā zilonis. krīt viss kam jākrīt un kam nē. ir tikai viens liels mīnus- klusums iestājas tikai tad ka aptvere tukša.
atstāju veikalā 200ls ar visu optiku un maisu ar patronām. tas bija gadu atpakaļ.
Ko jūs mednieki domājiet, kā ir. Izsakiet savas domas. Piemēram Marlinam795 stobra garums 46cm, CZ452 57cm. Vai stobra garums ietekmē precizitāti īpaši virs 50m?
Lielākoties es visas un norakstīju, jo no medniekiem tikai vēl viens braukāja ar mani. Bet viņam gan pašvaki ar bebriem gāja. Cik licenšu bija neatceros, bet cik bija visas var teikt caur manām rokām pārgāja! ja būtu vairāk licenšu varētu arī vairāk nomedīt.
Medīju bebrus jo vietējie brēc, kā arī desas garšīgas sanāk no tiem. Kā par brīnumu šogad pamaz iedeva licences, zinot cik to bebru ir un cik vajadzēja iedot liecenšu tad iedeva vismaz uz 50% mazāk nekā gaidīju!
Slēpts
31.08.2009. 15:21
Lietoju Walter G22- cena veikalos zem 400Ls- laba spēļmantiņa- labu prcizitāti gan neizdevās iegūt- bet pa jenotiem uz gaidi noder.
EDGAR!
Jums gan daudz bebru- ja TU viens noraksti ar 30 pa sezonu- cik tad licenču Jums vispār kolektīvā ir??
Nu tā pastingrāk jau ir, jo uz aci izskatās, ka čaula ir mini garāka par parasto, ir gadījies neizšautu patronu čakarēt ar nazi ārā, aizslēgs nepaņem, bet arī tikai dažreiz, izšautās nāk ārā pa pirmo. Domāju, ka tā nevarētu būt mirstama vaina, galvenais, ka Stingera lode ir ar kapara apvalku, nevis plika svina. Man vienmēr līdzi .22cal. Boresnake stobra tīrāmais, pēc šaušanas tūlīt izvelku cauri pāris reizes, ceru, ka stobrs man par to lielu paldies pasaka:)
Jau nepilnu gadu lietoju CZ mazkalibreni. Un varu norakstīt ap 10 lapsām un ap 30 bebriem. Stroķis labs, pašam ir uzlikta optika ar sarkano punktu jo cik reizes bija ka atbrauc uz dīķi kur dzīvo bebri no agra rīta un jau peld, redzēt redzi ka peld, bet šaut nevari jo neredzi neko, tagad šī problēma ir atrisināta. Manta laba līdz 50 m trāpot galvā bebrs paliek uz vietas. Ar visu optiku atdevu 300 lvl.
>Ints
kaa tev stingeri iet ar CZ 452, klokji normaali vari aiztasiiit? cik reizes jau esi izshaavis? vienkaarshi rimfirecentral.com daudzi CZ entuziasti saka ka labaak stingerus neaiztikt. es pats nesen dabuuju CCI velocitor, izkliede zem 2cm (50 metros 5 shaavienu grupas), bet pagaidaam veel daudz neesu shaavis. lai gan muniicija (velocitori) ir standarta izmeera - taapat klokji biezzi ar speeku jaagriezz ciet
Par savu CZ 452 arī nesūdzos, pie Jaunbērziņa nopirku par 249.-, uzliku Seben 4-12x56 optiku, krēslā laba, piešauta ar CCI Stinger patronām, stobrs 60cm, tāpēc arī precīza ar Stinger, bebrus šauju sēžot saliekamā krēslā, elkoņi uz ceļiem, plinte uz 2-kāju atbalsta štoka, optikas punkts praktiski nekustīgs, peldošam pakausī trāpīt nav lielu problēmu.
atstāju veikalā 200ls ar visu optiku un maisu ar patronām. tas bija gadu atpakaļ.
Medīju bebrus jo vietējie brēc, kā arī desas garšīgas sanāk no tiem. Kā par brīnumu šogad pamaz iedeva licences, zinot cik to bebru ir un cik vajadzēja iedot liecenšu tad iedeva vismaz uz 50% mazāk nekā gaidīju!
EDGAR!
Jums gan daudz bebru- ja TU viens noraksti ar 30 pa sezonu- cik tad licenču Jums vispār kolektīvā ir??
kaa tev stingeri iet ar CZ 452, klokji normaali vari aiztasiiit? cik reizes jau esi izshaavis? vienkaarshi rimfirecentral.com daudzi CZ entuziasti saka ka labaak stingerus neaiztikt. es pats nesen dabuuju CCI velocitor, izkliede zem 2cm (50 metros 5 shaavienu grupas), bet pagaidaam veel daudz neesu shaavis. lai gan muniicija (velocitori) ir standarta izmeera - taapat klokji biezzi ar speeku jaagriezz ciet