nu tur tikai papīrs var viest patieso ainu. Dažreiz sanāk, ka tas bezkonteinera variants izpildās labāk arī tālumā ;) Man sanāca testēt 6.2mm bumbiņas un the best isnāca patrona bez konteinera
Slēpts
16.09.2021. 08:43
Nu, vēl šajā bildē svarīgi ir uzraksts BIOR - tā ir patrona bez konteinera. Domāta šaušanai tuvās distancēs, dod lielāku izkliedi kā konteinerā iebāztās. Es tādas izmantoju vakara cukā ar mānekļiem - pīles mēdz nākt ļoti tuvu, ar šādām vieglāk trāpīt.
pāŗējie vnk partijas numuri utt. ja 12/70 un svins tad pavisam droši var lietot, ja būtu kāda nobīde, tad tas būtu gan uz patronas, gan pakas uzrakstīts, piemēram, mirāge uz 36gramu HV patronām liek virsū 1050bar
Sakiet, lūdzu, kas gudrāki, ko nozīmē šie cipari? Es atšifrēju: 36 - skrošu svars, 3,00 - diametrs, ko nozīmē pārējie skaitļi? Uz bises norādītais spiediens - 700 atm, vai ar šādām patronām šaut ir veselīgi?
Slēpts
18.04.2018. 10:26
Par trāpījumiem- katrs ir unikāls un var salīdzināt tikai vienādus trāpījumus.
p.s
Atceros gadījumu, kad vienam policistam 90 gados iešāva kaklā no tuva attāluma ar 9 mm.
Palaimējās un izdzīvoja bez lielām sekām.
Slēpts
18.04.2018. 10:20
Nu, jautājums par trāpījuma punktu pareizs :) 22WMR trāpīja ideālā punktā- galvaskausa pamatne, kur pievienojas mugurkauls. Lode izšķīda (S&B JHP, medībām vairs nelietošu), visa enerģija bebrā. 22LR - vienkārši smadzenēs ar CCI ST. Bet nu, tie ir 3-4 metri! Ja tad vēl šitā ņemās, kāds būs rezultāts no 50?
p.s
Atceros gadījumu, kad vienam policistam 90 gados iešāva kaklā no tuva attāluma ar 9 mm.
Palaimējās un izdzīvoja bez lielām sekām.