Kas Tas par murgu ka daļa forumu dalībnieku ar savādākiem nickiem ir izmesti laukā????????????????????????????????????????????????????????????????? varbūt kādam traucē jautājuma zīmes-metat mani laukā!!!! ja tas ir tik svarīgi! Vairs nav ar ko pat parunāt! Visos pasaules forumos nicks ir atšķirības zīme daaaa! Un ja kaut kas nav kārtībā var arī pabrīdināt! Ja kādam no tā kļuva labāk tad paši redzat ka Alces Alces-bija Juris Menniks
P.S. Un jūs domājat ka pārējie kas palikuši ir ar īstiem vārdiem un uzvārdiem??????
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
20.02.2008. 02:10
Robi necepies! Man domat kartigam medniekam nav ko slept savu vardu! Ja negrib atklaties, tad mums ar tadu nav pacelam....
P.S Tu tacu medibas piemeram viesmedniekam neakceptesi lugumu- tipa ieraksti, ka mani sauc Bonds, Džeims Bonds......
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
20.02.2008. 03:57
Es arī atbalstu to neapzinīgo oruma lieotāju izmešanu, kuri reģistrējas ar nikiem. Ja reiz prasīts vārds un uzvārds, tad tā tam būs būt. ja kāds grib slēpties, tad tā ir viņa problēma, lai meklē psihologa konsultāciju.
P.S. Un jūs domājat ka pārējie kas palikuši ir ar īstiem vārdiem un uzvārdiem??????
P.S Tu tacu medibas piemeram viesmedniekam neakceptesi lugumu- tipa ieraksti, ka mani sauc Bonds, Džeims Bonds......