Šodien vārdadienu svin Persijs, Vaida, Klaudija, rītdien - Magnuss, Maigonis, Mariuss
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - UZ meza trakas:)

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 16 lietotāji. Komentāru skaits 4. Pēdējais viedoklis 10.09.2009. 22:52

Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2023-09-25 16:09
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
10.09.2009. 16:46
Arni, nelielies! Uzprasi čalim zem linka >>> http://www.medniekiem.lv/discu... viņš tev pastāstīs, kā pareizi licensces jānoraksta! Esot bijis kursos, 150 līdz 250 lati un tagad pilnīgi izglītots licenšu norakstīšas problemātikā, un var lasīt lekcijas citiem par šo tēmu!
Agris
Pēdējo reizi manīts 2020-03-27 11:35
Lietotāja statuss: Lietotājs
10.09.2009. 19:46
Medību vieta....................................................................................... ( virsmežniecība, mežniecība)
..................................................................................................................................
(medību iecirknis)
Ko ierakstīsi,tā arī būs medību vieta.Vilnis ir kārtējais ierēdņu upuris.
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2026-02-27 12:28
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
10.09.2009. 22:13
Edgar - es nedeldēju velti bikses otro izglītību iegūstot, lai uz ierēdņu stulbībām reaģētu ar stulbu smaidu un "ai, nu ko tad es, es jau neko...". Fck em' all! :))
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2015-12-16 19:34
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
10.09.2009. 22:52
Vilni! Es Tev iepriekš rakstīju, paņem izlasi likumu, medību noteikumus iepazīsties ar to kas ir prasīts medību atļaujā un es neredzu Tavu vainu no iepriekš rakstītā. Nezinu nevienu kurš ailītē (medību vieta) rakstītu paralēles un meridiāna kordinātes, bet gan raksta kvartāla numuru, zemnieku saimniecības nosaukumu vai kādu citu vietas nosaukumu. Intereses pāc parakājos internetā ko saka valodnieki par apzīmējumu (vieta). Vietai nav termina, bet atradu skaidrojumu, ka vieta ir punkts un piemērs piemēram apdzivota vieta - Olaine.
Medību atļauju aizpilda vietā, kur nokrita medījamais dzīvnieks tātad uz "A" pļavas un to "A" Tu arī raksti Medību atļaujā. Nekur nav teikts cik metru attālumā Tev jāaizpilda Medību atļauja. Ja Tu esi savācis medījumu un atstājis šo "A" tad vaino sevi. Esmu vairākkārt baudīts un varu teikt, ka pārbaudes vienmēr ir bijušas korektas. Baudītāji nav traucējuši man medības, bet nogaidīja kad es atstāju Medību vietu "A" un veica pārbaudi. Varbūt man ir paveicies, bet es dzīvoju pēc principa, kā izturēšos es tā izturēsies pret mani. Ne spalvas visiem.