Gan jau ka ražo tik nav īsti skaidrs kam tik smagas FMJeškas izmantosi. Lapsai taka pa smagu a pa dižmedijumu nenopietni... Lapua ražo ar 11grami LockBase kas būtībā ir tas pats FMJ, lido neslikti.
Gan jau, ka ražo, tikai jautājums drīzāk varētu būt par to, vai Latvijā kaut kur ir nopērkamas... A kas attiecas uz jautājumu priekš kam - a vot tam, lai trajektorijas sakristu maksimāli. Man PMC 11,7 bezsvina ekspansīvās un S&B 11,7 FMJ iet praktiski identiski, tātad, pa papīru treniņam vai kādu lapsu šaujot nav jādomā: "A kā tur bija - 10 vai 15 cm augstāk jāņem???..." :) Par pēdējo komentāru - varētu atbildēt īsi, bet, lai labāk saprastu, iesaku: GO GOOGLE...
...man un kolēģiem čehenes 30-06 pilnmetāla (tērauda) apvalkā nelido ,lido jau apm 15cm robežās 100m distancē. ja vajag FMJ tad izmantoju 9gramīgo NORMU ,ir precīzas šaujot no daudz un dažādiem ieročiem.
Tad paņem Hornady SST vai labāk interbond Jēkabpilī. Uz lapsu viņas nepaspēs atvērties, bet lielajiem būs īsti reizē. Aerodinamiskais koeficients kā labām pilnapvalka lodēm viņām ir.
Lapua ražo ar 11grami LockBase kas būtībā ir tas pats FMJ, lido neslikti.
A kas attiecas uz jautājumu priekš kam - a vot tam, lai trajektorijas sakristu maksimāli.
Man PMC 11,7 bezsvina ekspansīvās un S&B 11,7 FMJ iet praktiski identiski, tātad, pa papīru treniņam vai kādu lapsu šaujot nav jādomā: "A kā tur bija - 10 vai 15 cm augstāk jāņem???..." :)
Par pēdējo komentāru - varētu atbildēt īsi, bet, lai labāk saprastu, iesaku: GO GOOGLE...