biju looti zals , gaju sava nodaba pa jaunaudzi dzenot mastu lidz sadzirdeju blakus , metrus 50no manis sak kaukt suni ,nepaspeju paspert soli , ka pus metru prieksa stavosas egles noligojas un man virsu kopa ar zariem leca kautkas , tad sekoja sitiens prese,es sapinos ta lopa kajas ,un kritot uz muguras no paduses izsavu, nolidojot pa inerci metrus piecus uz ta lopa vai zem lopa pats nesaprasdams un abam rokam iekrampejoties stroki ravos kajas un soka devu vagu ,kad atjedzos un paskatijos atpakal ieraudziju gulam briezu bulli , tie bija mani pirmie bulla ragi , viens plus viens un bikses es nepaspeju piekraut jo viss notika vienaa mirkli , trapits bija starp prieksejam kajam no aizmugures
Mums viens mednieks bija sēdējis kokā, jo viņš šāva pa ruksi, ruksis nāvīgi ievanots vienalga uzdzina to kokā un zem tā koka tur galus atdeva.
Vēl viens gadījums no vecajiem laikiem kad medījās mans veicaistēvs. Viņiem iz dzīves bija atgadījums, patronu nebija daudz, kas lādēja pats kas pirka no kaut kā. Izksrien ruksis tas šauj pa viņu ievaino, atkali pielādē 2 patronas šauj garām, dagāja līdz tam ka palika tikai pīļu patronas. Rezultāts, šis skrien no ievainotā rukša, tajā starpā paspēj pielādēt bisi un izšaut pa acīm vairākas reizes, un pie reizes kliedz, vīri palīdziet, patronas beidzās, šaujiet to ruksi. Kaimiņi būdami labi kolēģi tomēr to ruksi piebeidza.
Kad sāka dīrāt ruksi bija trāpīs vairāk kā 10 reizes pa to vairāki trāpījumi bija nāvīgi, bet tas nemaisīja ruksim vēl padzenāties pēc mednieka. Svars bija pāri 200 KG.
Slēpts
06.10.2009. 14:22
Pagāš sezon zināmi 2 gadījumi ka 2g sivēns nogāž no kājām mednieku.Vienā gadījumā apgāztais mednieks vel paspēja nošaut vaininieku! :D
Cik Tev izmaksāta CZ 85+kadet kits? Latvijā pirki?
Vēl viens gadījums no vecajiem laikiem kad medījās mans veicaistēvs. Viņiem iz dzīves bija atgadījums, patronu nebija daudz, kas lādēja pats kas pirka no kaut kā. Izksrien ruksis tas šauj pa viņu ievaino, atkali pielādē 2 patronas šauj garām, dagāja līdz tam ka palika tikai pīļu patronas. Rezultāts, šis skrien no ievainotā rukša, tajā starpā paspēj pielādēt bisi un izšaut pa acīm vairākas reizes, un pie reizes kliedz, vīri palīdziet, patronas beidzās, šaujiet to ruksi. Kaimiņi būdami labi kolēģi tomēr to ruksi piebeidza.
Kad sāka dīrāt ruksi bija trāpīs vairāk kā 10 reizes pa to vairāki trāpījumi bija nāvīgi, bet tas nemaisīja ruksim vēl padzenāties pēc mednieka. Svars bija pāri 200 KG.