Šodien vārdadienu svin Valija, Ina, Ināra, Inārs, rītdien - Ira, Iraīda, Irēna, Irina
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Jauns kalendārs anti mednieki.

Kārlis
Kārlis
Pēdējo reizi manīts 2014-12-07 23:55
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: 11 gadi
Aprīkojums: Browning Gold Fusion
05.10.2009. 08:43
Tas jau bēdīgi slavenais latvietis Kondrašins! Nav jau pirmā reize, kad tīmeklī parādās viņa tendenciozās antimednieciskās bildes. Ja nekļūdos, pims pāris gadiem Rīgā bija viņa foto izstāde..
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
05.10.2009. 08:58
Dažas bildes kur stāv tikai meitenes ir neko, bet pārejās kur ir aptinušās ar ādu, vai ar iekšējiem orgāniem, tā ir jau kaut kādas apslēptās slimības izpausmes forma, jo es būdams mednieks nedadomātos plikam bildēties ar zarnām vai vēl kaut ko tādu. Pat fantāzijas nav tādas, jo ir jābūt cieņai pret nomedīto dzīvnieku ,bet nevis kaut kādi tur kaili nolēma pabildēties ar tām ādiņam, tām meitenēm ar kaut kas laikam nav kārtībā ar to prātiņu ka tā mierīgā prātā var bildēties.
Jā kur notiek kidāšanas proces, tur neko nevar padarīt, visos kolektīvos to dara, jo savādāk to procesu veikt nevar!.
Un vēl ja to izdarītu piemēram viens no jūsu kolektīva biedriem tas ir noģērbtos pliks un sāktu tēlot lielo mākslinieku, domāju medību vadītājs pirmais viņu nosūtīs uz psiheni pārbaudīties.
Un par to vēlmi tikai nogalināt, nezinu man nav tādas vēlmes Tikai to nabaga dzīvnieku nogalināt. Es medos jo patīk pats medību process, kolektīvs, aktīvais dzīves veids, bet nogalināt vai nenogalināt to dzīvnieku jau katrs lemj. Es vai jūs taču nešaujat visu ko redzat, bet otrādi šaujat to kas pēc lielākoties visu kolektīvu principiem ir pieņemts, pirmkārt šaut kroplīgus dzīvniekus, slimus, neattīstījušos, un tikai pēdejais ir nomedīt perspektīvo bet tas ir protams pēdejāis ko parasti medī.
Ja es vai lielākā daļa medniekiem būtu velme tikai nogalināt tad vienkārši pizd.... uznāktu visai dzīvai būtnei un ne lapsa ne tas pats buks nebūtu nekur redzams.
A šis cilvēks ir līdz tam degradējies ka jau nefiltrē īstenību no savu perverso fantāziju izdomām, un diemžēl tādu slimu cilvēku rezultātā, medības daudziem it īpaši inkubatora varianta cilvēkiem medības asociējas ar perversību, sadismu, tikai vēlmi nogalināt, vai vēl kaut kāda sadisma izpausmes formā. Un diemžēl daudzus šādas bildes ietekmēs, jo it kā dzīvē realitātē, bet īstenībā dzīvo savu izdomu fantāzijas dzīvē, kur no realitātes labi ka 10% tiek izmantos ,bet pārejais tikai izdomu variants, jo nebrīnos, ka dažiem jauniešiem tika uzdots kā tiek iegūts piens un kā tiek iegūti kartupeļu čipsi, viņi atbildēja ka piens jau tek pa krāniem un tiek pildīts pakās, bet pajautāja kur tad piens rodas tie atbildēja ka laikam tiek ņemts no pazemes, tā pat čipsi aug jau rūpnīcā, bet kur pašus kartupeļus ņem neviens no viņiem nevarēja atbildēt. Ja elementāras lietas nezina, ko tad tālāk runāt ar viņiem!!!
Liene
Liene
Pēdējo reizi manīts 2025-04-28 16:28
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Jelgavas raj.
Medību stāžs: 2009.g.
Aprīkojums: Ir
Suņi: Bavārijas asinspēdu dzinējsuns
Medību trofejas: 19
05.10.2009. 09:09
tadas slimo fantazijas velk mazliet uz mensona stilu (satanistiem)!!! aaa kadu laiku atpakal radija ari parako sausmeni, taja ari vienam patika veidot kompozicijas ar ieksejiem organiem utt. un tur neka kopiga ar medibam vispar NAV, tapec nav ko iespringt!!!sezot biroja un edot salatus jau tiesam cilvecinam var saiet kautkas uz iso:)))
Artis
Artis
Pēdējo reizi manīts 2016-04-10 13:04
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
05.10.2009. 10:54
Dzintars Graudužis, 04.10.2009. 22:02
Arti,pasaule ir tāda kāda viņa ir,bet tavējā pasaulītē ir radušās problēmas,pirms nolec no 9 stāva,aizej pie psihiatra vai vismaz psihologa.Saprotu ka nav tie labākie laiki,grūti būt vājam,bet turies,varbūt pāries!
Dzintar, tu nedaudz sajauci es esmu mednieks, nevis mākslinieks!
Ilgvars
Ilgvars
Pēdējo reizi manīts 2025-05-11 22:17
Lietotāja statuss: Guru
Atrašanās vieta: Rīga, Gulbene un pēc vajadzības
Suņi: nav
Medību trofejas: 11
05.10.2009. 11:14
Būs kāds pārpratums, Artis vienkārši citēja to nabaga mākslinieciņu :)
Ilgvars
Ilgvars
Pēdējo reizi manīts 2025-05-11 22:17
Lietotāja statuss: Guru
Atrašanās vieta: Rīga, Gulbene un pēc vajadzības
Suņi: nav
Medību trofejas: 11
05.10.2009. 11:16
bet vispār svētīti tie garā nabagie, jo tādi visātrāk nonāk debesu valstībā... :) Droši vien tas no proteīnu nepietiekamības organismā. Galu galā savu viedokli izteikt ir brīv ikvienam.
Dzintars
Dzintars
Pēdējo reizi manīts 2023-11-24 10:43
Atrašanās vieta: Rīgas raj.Inčukalns
Medību stāžs: Labs laiks jau pagājis
Aprīkojums: gludais,kombi,vītne
05.10.2009. 12:01
Arti,atvaino,aplauzos,vainīgs!Tava bilde uzsita asinis,dikti nepatīk ja uz mani tēmē-arī no bildes,laikam tapēc neiedziļinājos,vēlreiz atvaino.
Juris
Juris
Pēdējo reizi manīts 2011-04-03 22:30
Lietotāja statuss: Vērotājs
Atrašanās vieta: Brightona
Medību stāžs: born with a weapon
Aprīkojums: mauser k98 7.92x57mm
Suņi: wife's name Anita
Medību trofejas: 2
05.10.2009. 20:26
visi makslinieki ir divaini un ar nosliecem uz vardarbibu vai pedofijiju :)
Aivars
Aivars
Pēdējo reizi manīts 2024-06-19 18:05
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Saldus , Druva,Zvārde
Medību stāžs: no tāļā 1989.gada
Aprīkojums: sauer, krieghoff,banelli,gruening&elmiger ,anschutz, ,blaser R8
Suņi: viens boksers
05.10.2009. 22:25
...mjā, bildes spēcīgas ,cilvēciskās emocijas un sajūtas tiek uzduļķotas spēcīgi un nesaprotami?!, bet ,uzbrauciens medniekiem ir vienkārši naivi tendenciozs . nezinu un neticu,ka kāds mednieks ir sarūpējis tās zarnas ar ko daiļavas bildēs greznojās. ja Kondraškins ir veģetāriets,tad tālāk var nelasīt. bet ,ja viņš ēd gaļu,tad viņš ir vienkārši liekulis un melis ,kurš ņirgājās par bijušajiem ,esošajiem un topošajiem bada cietējiem. pēckara laikā Ļeņingradā ir bijusi gleznu izstāde ar nosaukumu bads(golod).ir bijusi iztādīta glezna ar izkāmējušu pliku cilvēka dibenu ,kam zirnekļa tīkls priekšā ...,arī māksla.
Kaspars
Kaspars
Pēdējo reizi manīts 2025-05-09 16:57
Atrašanās vieta: Jēkabpils nov.
Medību stāžs: No 28.09.2006
Aprīkojums: Titan 6 .308 win., MC-21-12
Medību trofejas: 12
06.10.2009. 07:38
Nu par tiem narkomaaniem, to ka vinji biistami ir tikai pashi sev nu tur gan ir pamatiigi auzaas iebraukts bet tam ka mednieki ir potenciaali biistami apkaarteejiem tam es piekriitu jo galu galaa lode tacju no stobra lido projaam taalaak no mednieka taa ka pats sev vinjsh nevar neko nodariit iznjemot dazjus gadiijumus. Bet nu baidiities par to ka mednieki asinskaares deelj vareetu nezin cik taalu aiziet tad piedodiet tie nav mednieki, kas taa vareetu riikoties bet gan "baltaas lapas" iipashnieki, kas kautkaadaa veidaa tikushi pie mednieka aplieciibas un ieroca.