Nevaru atrast kurā krievu lapā bija aprakstīts par šo ieroču "-". Es to uzskatītu par brāķi, jo pats izvēlējos Hubertā no 5 ieročiem, vienam tikai bija precīzi pielodēta. Bet visumā ierocis labs. Pamēģini pašaut pa mērķi, ja liela nobīde, tad liec kolimatoru.
Es domāju, ka pie pārdevēja iet vajag. Man bija gadījums ar ČZ 22LR lukss.Nopirku pa 270 lašiem, bet aptvere nelādē. Aizgāju uz veikalu-samainīja aptveri bez atrunām, pat nepārbaudīja veco.
Aprīkojums: IŽ-27, MP-153, Savage MARK-II 22LR, REMINGTON 700 SPS VARMINT
Suņi: Kurchārs
Medību trofejas: 3
19.10.2009. 21:13
Nopirku es vinju oktobra sākumā veikalā Hūberts (Jēkabpilī). Dzirdējo ļoti labas atsauksmes par šo veikalu tamdēļ stipri dikti arī nepētīju ieroci. Negribas ticēt, ka pie tik sarežģītas ekonomiskās situācijas, veikals riskētu un tirgotu brāķētus ieročus. Tapēc pirms celt brēku veikalā nolēmu uzzināt kā ir pārējiem šī ieroča saimniekiem. Vēl jau neesmu līdz galam iepazinies ar ložu precizitāti, ja ar to būs problēmas tad gan braukšu ciemos uz Jēkabpili!
Ilgvar kapēc šo ieroci dēvējat par MR153? Cik man zināms "MP" ir cēlie no nosaukuma "Mechanical Plant" tā kā latīņu "P" kirilicā ir "R" tamdēļ krievi arī pārsauca par "MR". Vai arī es kļūdos?
...es un kolēģis uz pīlēm iepirkām katrs pa MP 153šajam plinte pa apm 300Ls ļoti OK . tēmēšanas sliedes nobīde uz stobra un mehānismu kārbas ir abiem ieročiem un to es redzēju jau pērkot. tāda tā plinte ir un neviens pārdevējs tās sliedes pretī nesavietos un ieroci uz rūpnīcu atpakaļ nesūtīs,par to esmu gandrīz pārliecināts.savējam MP par apm 25 ls HUBERTĀ nopirku uz sliedes montējamu,regulējamu optiskās šķiedras tēmekli-komplektu "V" planciņu un "I" mušku .,iesaku , un nebūs jātērē laiks un smadzeņu enerģija kaut kādas taisnības pierādīšanai.
Es no sākuma būtu pa mērķi pašāvis un tad celtu paniku, varbūt tā nesakritība novērš kādu citu defektu. Jebkurā gadījuma no sākuma šautuve un tikai tad meklēt risinājumu, ja tāds būs vajadzīgs!
Kolēģi , vai kāds nezin kur var nopirkt plastmasas pastobri un laidni MP?domāju ka jums arī tas ir aktuāli,jo koka pastobrē, pēc pāris sezonām parādīsies plaisa.
Par plastmasas pastobri domāju vislabāk pajautāt Sia Ieroči viņi varētu šo lietu dabūt. Kādam ir radušās plaisas? Brālim jau 4 gadi MP un nekāda problēmu citam medniekam gadi 6 ir īpašumā un nekas neplaisā.
Man brālis ar nopirka 2.5 gadi atpakaļ. Sākumā bija problēmas ar trāpīšnu, jo stobra muška bija vajadzīga augstāka par 1mm. Risinājums bij uzlikt sarkano punktu, vajadzēja jau pašut diezgan lielu skaitu patronu un ložu daudzveidību, kamēr dabūja to īsto lodi, kura iet vislabāk. Ar jaunu ieroci vajadzētu pašaut pa mērķi pirms iet medībā, nevis medību rītā konstatēt brāķus.
Ar pārlādēšanu bij problēmas sākumā, jo rūpnīcā aizslēgs un vis mehānismi bij sasmērēti ar kautkādu biezu ķiti. Pēc iztīrīšnas problēmu nav bijis.
Starp citu ieroci pirka Jēkabpilī!
Ilgvar kapēc šo ieroci dēvējat par MR153? Cik man zināms "MP" ir cēlie no nosaukuma "Mechanical Plant" tā kā latīņu "P" kirilicā ir "R" tamdēļ krievi arī pārsauca par "MR". Vai arī es kļūdos?
Ar pārlādēšanu bij problēmas sākumā, jo rūpnīcā aizslēgs un vis mehānismi bij sasmērēti ar kautkādu biezu ķiti. Pēc iztīrīšnas problēmu nav bijis.
Starp citu ieroci pirka Jēkabpilī!