Ja varmintam (sportam), ļoti labs variants ir Zommerā Savage 12 varmint (resnais stobrs) bija pirms pāris nedēļas (bet jau nav) pa nepilniem 500Ls, Talsos CZ 550 varmint, CZ 750 S1P1, Tikka Varmint, Sako Varmint, Remington 700 VSF, Police, utt utjp!!! :)
A kas ir labaks no shiem visiem..... CZ 550, Savage 12FVSS vai Tikka Varmint. Sliecos uz .308 WIN kalibru. Apmeram cena vienadi, sakot ar savage zem 500ls, CZ 550 ~550ls, tikka varmint ~600ls
paldies par ieteikumiem!
Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
21.02.2008. 17:26
Ja var pavilkt "labu" ciparu, tad labs stobrs ir Sauer Wolverine, bet, ja nauda ir apdomīgiem tēriņiem, tad labs ir Sako Varmints, tā pati CZ550 ar laminēto laidi... + atbilstoša optika (skat sludinājumu par Zeiss)
kas tev Ivo pret CZ? man ir un esmu apmierinats... tas ka kaadam aizsleegs par smagu liekas un par daudzir jaatlauz lai izvilktu nenoziime ka ierocis ir slikts. biezpienu vajag eest lai speeks buutu.Aizsleegs ir klasiskais Mauzera... droshs un uzticams. Nav jauztraucas ka cauliishu ekstraktors var aiziet pa gaisu, vai izjukt pats aizsleegs( ko esmu pieredzeejis daziem labi zinaamiem citu firmu modeljiem). jo vienkaarshaaks jo labaaks un kalpus ilgaak... vai ne? Neticu ka tagat pa 550ls var dabuut CZ varmint, ja nemaldos tad iet jau paari 600... vieniigais buus smags gan.
Nu manuprāt viss ir atkarīgs no tā, par kādu konkurenci iet runa un uz kādām medībām to domā lietot! Galvenais lai ierocis krīt pie pleca. Mans viedoklis ir tāds, ka jāņem pusautomāts piem.Winchester, kalibrs 7 X 64, jo vari izmantot gan uz cūkām gan arī uz gaidi un kalibram piemīt laba īpašība - taisnā trajektorija!
paldies par ieteikumiem!
Galvenais faktors ir naudinas un kas patik.