Visu laiku mediju ar teva ieroci kurs ir iz 27 bet tagad velos pats iegadaties un ko labak iesakat, dzirdeju ka toz esot pat labaks bet varbut kads var apstastit atskiribas jo ar toz nav bijusi iespeja iepazities... Paldies.
Ivo - ar ko pamatots ir tik kategorisks apgalvojums? Man atkal šķiet, ka TOZ ir labāks par IŽ :) Kad pirku, izcilāju abus - IŽ analogs variants, salīdzinot ar TOZ-120, bija kā ar cirvi tēsts...turklāt - cenas ziņā nemaz ne lētāks...
Iž neesot tik prezizs un dod lilaku izkliedi. Toz ir vieglaks par iz un precizaks un blivaks vismaz cilveki ta raxta. vairak sliecos uz toz.. a kads ir tas toz 120???
A un veel nez kapec ss.lv pardod vairak iz un toz ir looooti reti...
Bet pirksu jaunu vnk sludinajumos skatijos kads izskatas..
Arni ja vari ieliec bildi ar to toz 120.
Ātrumā atradu šo - cerams, varēs saprast un, cerams, pievienosies.
TOZ-120 ir kāda īpatnība, kas daudziem ne visai patīk [man gan tieši patīk, jo pierasts pie pusautomāta] - viens sprūds. Kas varbūt vēl varēja būt - iespēja arī pie izslēgta drošinātāja izvēlēties stobru, kurš šaus pirmais. Jo ir tā: ieslēdzam drošinātāju, izvēlamies stobru, atslēdzam drošinātāju, šaujam...ja pēkšņi vajag mainīt stobru, tad jāieslēdz drošinātājs, jāpabīda uz pretējo pusi tā aukšējais gals un atkal jāizlēdz. Nu mazliet vairāk laika prasa, nekā vienkārši pabīdīt, bet saprotu, ka šitā mehānisms ir mazliet vienkāršāks un, līdz ar to, varētu būt drošāks...
Bet pirksu jaunu vnk sludinajumos skatijos kads izskatas..
Arni ja vari ieliec bildi ar to toz 120.
TOZ-120 ir kāda īpatnība, kas daudziem ne visai patīk [man gan tieši patīk, jo pierasts pie pusautomāta] - viens sprūds. Kas varbūt vēl varēja būt - iespēja arī pie izslēgta drošinātāja izvēlēties stobru, kurš šaus pirmais. Jo ir tā: ieslēdzam drošinātāju, izvēlamies stobru, atslēdzam drošinātāju, šaujam...ja pēkšņi vajag mainīt stobru, tad jāieslēdz drošinātājs, jāpabīda uz pretējo pusi tā aukšējais gals un atkal jāizlēdz. Nu mazliet vairāk laika prasa, nekā vienkārši pabīdīt, bet saprotu, ka šitā mehānisms ir mazliet vienkāršāks un, līdz ar to, varētu būt drošāks...
http://www.medniekiem.lv/?m=tr...
:D