Sveicinati cienijamie mednieki. Dazas dienas atpakal uzzinaju, ka sis notikums apspriezas latvijas mednieku portala. Negaiditi prieks sevis atradu seit saprasanu un atbalsts. Paldies Jums par to.Esmu tas"laimigais"saveis. Piekritu ari kritiskiem viedokliem.Jaa,iekritu es meslos.Vainigs esmu,kas ir,tas ir. Tagad naksies par to samaksat.Iluziju par valsts institucijam nesaglabaju.Juridiskajos dzunglos neorientejos pilnighi.Kas bus prieksa nezinu.Meznieciba noslegt noligums atteicas,bus tiesa.Vai ir kada iespeja saglabat tiesivas uz ierociem? mikstinat astronomiskie cipari?kadi argumenti varetu but par labu? Arnis Puksts 06.11.2009.14:37,paldies tev par palidzibu.Ja tu var konsultet, ka sazinaties,mans tel.+371.29119301.Rakstu pirmo reizi,vel jatiek gala ar e-pastu.
Sauj garam, bus labak.Ar cienu Pavels.
Slēpts
07.11.2009. 21:27
Nu pi...ec, zaudējumi uz 1800Ls! Drīzāk jau bija zaudējumi kamēr šis bukus ēda - katrs pa 600 vai 800Ls.
Arī mūsupusē šogad tika nomedīts alņu teļš,kuram pakaļējās ciskās bija lūšu uzbrukuma pēdas.Krasi ivērojami pazuda stirnas.Ja atļaujas uzbrukt alnim, tad jau šo ir par daudz.
Šis komentārs misteram Jāzepam Blonskim. Pirmkārt. Tu stāsti tā , bet delfos ir teikts , kad mednieks dzinējmedībās sajaucis lūsi ar stirnu un tāpēc izšāvis, tāpēc es rakstu un komentāju to ko es izlasīju. Otrkārt. Pasaudzēsim vairākus zemniekus, kuriem cūkas un brieži posta laukus šausim buļļus un noklusēsim, bet pasaudzēsim zemniekus. Treškārt. Ja jau jums tāds p....s grib pārņemt kolektīvu nesaprotu kā viņš viens to var izdarīt,ja visu ievēl kā vēlēšnās, nesaprotu kāpēc tāds p...s vēl nau izslēgts no draudzīgā kolektīva. Ceturtkārt. Jūtu līdz tam tavam draugam pa kabatu iesit jau briesmīgi, bet ja nēsi pārliecināts - nešauj!!!! Laikam šaut lika tas p....is.
Juri.G palīdzi pusi nosegt otru pusi viņš pats i kriminālprocesu izbeigs. Gadīsies tev - diezin vai tev viņš palīdzēs.
Ar to noklusēšanu var gadīties arī tā (pēc tam anonīms Zvans un tad tā summa tiek sadalīta uz visu kolektīvu) un diezin vai kurš par tādu iznākumu7 būtu ļoti priecīgs( āda ilgi sapnī radītos un medību termiņu šim zvēram zinātu, kā 5x5). Vienīgais no citiem kolektīviem morāls atbalsts!
Dzīvē ir tā, ka draugs draugu i aiz kules var paraut. Protams līdzjūtība šāvējam, bet tāds ir liktenis u ar to ir jāsamierinās.
Vilni pilnigi piekritu tev :) bet tas sods ari parlieku liels:( piemers dzeraj soferis tiek sodits ar 500ls bet vins sava zina ir noziedznieks pie stures un sods vinam ir mazaks :) kur logika vins nosava lusi ko nedriksteja saut tagad bet velak un vel grib ierosinat kriminal lietu par nelikumigam medibam :( vai tas nav debili ka mednieks dabus samaksat 1800ls sodu un plinte ir nost vel kriminal sodamiba varetu but par nelikumigam medibam kas tas par sviestu ???
Juri, tas ir koks ar diviem galiem. Es jau iepriekšējās lapās pie šīs tēmas rakstīju savas domas. Protams arī man liekas sviests, ka par šādu pārkāpumu draud pat cietumsods vai nosacītiais! Nevajag cilvēkam dzīvi čakarēt kaut kāda sūda lūša dēļ, dzīvē ir arī daudz svarīgākas lietas!!! Bet to, ka naudas sods, es atbalstu. Tas ir tīri disciplīnai, lai mednieki nedarītu vienalga, kas ienāk prātā... Ja gribēja būt gudrs, nu tad nevelc to lūsi ārā, pabāz zem eglēm un ta, ja jau tā ir gadījies...Bet pārmest medību vadītājam,ka viņš ir stukačš arī nav korekti, jo ja VMD uzzinās no citiem, ta pa biksēm dabūs pats medību vadītājs. Vai nu vajadzēja nevilkt laukā vai maksā sodu (Ls. Tāds mans viedoklis.
Ko citi domā?
kaut vai morali :) un mainit likumu lai nebutu par to lietu kriminal atbildiba :) tas kas vinam stav prieksa par to lietu tas tas ir debili :( vai man nav taisniba???????
Sauj garam, bus labak.Ar cienu Pavels.
Ar to noklusēšanu var gadīties arī tā (pēc tam anonīms Zvans un tad tā summa tiek sadalīta uz visu kolektīvu) un diezin vai kurš par tādu iznākumu7 būtu ļoti priecīgs( āda ilgi sapnī radītos un medību termiņu šim zvēram zinātu, kā 5x5). Vienīgais no citiem kolektīviem morāls atbalsts!
Dzīvē ir tā, ka draugs draugu i aiz kules var paraut. Protams līdzjūtība šāvējam, bet tāds ir liktenis u ar to ir jāsamierinās.
Ko citi domā?