Hmm, kāpēc jāšauj kautkur tālu? Mānekļi, labs maskējums un pietiks ar parastu stobru. Ar mānekļiem pareizā vietā trāpot ir cita problēma - pīles par tuvu.
Ārprāts,šitos plastmasniekus staipīt!!! Tad tikai ar variantu ja var piebraukt pie pašas ūdenstilpnes.
Sen jau ir kompaktāki mānekļi izdomāti un stādā labi.
Slēpts
01.08.2018. 14:31
kur tad tie kompaktie ir? un cena domāju arī būs lielāka. Strādā visi, ka tik pareizi izliek un pats nomaskējas ;)
1.Par Browning Oriģinalo čoku, esmu to testējis ( jēgu nekādu nejutu, vāāāāārbūt ķūļa ātrums/caursišana ir labāka , bet izkliede man nepatika- nelietoju), teorijā domāts uz zosīm, lai taas vieksmīgi medītu lielākos attālumus.
2.Romān- tās Depo pīles( ja nekļūdos) ir galīgi garām, Obligāti jāpārkrāso, kamēr nepārkrāsoju matēti pelēkas/melnas -pīles uz šo krāsojumu galīgi neparakstījās un lidoja ar līkumu.
3.Guntar, varūt bildi vari ielikt ar Kompaktajiem mānekļiem?Kur pirki?
Ne pūkas ar sezonas tuvošanos, šaujam garām!
Tie ir brīvi pieejami mānekļi, svars 13.gab vienāds ar vienu patrona paku (25). Smuki saliekami vienā somā un man nav tādu vietu, kur vajadzētu braukt nedēļu ar suņu pajūgu un nedēļu ar kājām, lai pīli pašautu. Ir ss.lv Sport plasts pa divreiz lielāku ciparu un viss.
Šodien palika sērīgi, izrādās ka veikalos ir kapseles, pulvers, konteiners un virtuālās akrotis, neskatoties ka valstī ražo skrotis.????
Runājot par Depo pīlēm, jebkuras pīles darbojas, ja vien nespīd saulē. Vai nu krāsot vai paberzt nedaudz ar granti ir paša ziņā. Pat baloži baidās no plastmasas baložiem, ja tiem ir uzmetusies rasa.
Aprīkojums: 12 kal;16 kal:20 kal;30-06;223;8x57JRS,7x57R,22 LR
Suņi: taksis (divāna) Bonika
Medību trofejas: 1
01.08.2018. 20:32
tKopsumā 13 gab. Ir arī papuči rudenim!
Bija tādas divas pīles.Paņēmu provei.Palika viena.Otra neizturēja slodzi somā.Izveidojas tādakā škirba pa centru.Visslabākais variants vai Sportplast,vai Frankonijas pīles.Paldies Janim Dupletam.Viņa Frankonijas pīles kalpo jau 10 gadus.
Lai nespīdētu labi palīdz rupš smilšpapīrs.
Un, es ieteiktu striķi mainīt uzreiz.Labākais variants 3 mm biezs.Ne mazāk.
Un pīlītes:
Sen jau ir kompaktāki mānekļi izdomāti un stādā labi.
2.Romān- tās Depo pīles( ja nekļūdos) ir galīgi garām, Obligāti jāpārkrāso, kamēr nepārkrāsoju matēti pelēkas/melnas -pīles uz šo krāsojumu galīgi neparakstījās un lidoja ar līkumu.
3.Guntar, varūt bildi vari ielikt ar Kompaktajiem mānekļiem?Kur pirki?
Ne pūkas ar sezonas tuvošanos, šaujam garām!
Šodien palika sērīgi, izrādās ka veikalos ir kapseles, pulvers, konteiners un virtuālās akrotis, neskatoties ka valstī ražo skrotis.????
Bija tādas divas pīles.Paņēmu provei.Palika viena.Otra neizturēja slodzi somā.Izveidojas tādakā škirba pa centru.Visslabākais variants vai Sportplast,vai Frankonijas pīles.Paldies Janim Dupletam.Viņa Frankonijas pīles kalpo jau 10 gadus.
Lai nespīdētu labi palīdz rupš smilšpapīrs.
Un, es ieteiktu striķi mainīt uzreiz.Labākais variants 3 mm biezs.Ne mazāk.