es zinu ka sien cilpas jo manis paša suns mežā 1 tādā ieskreeja!!! (labi, ka atradu)
es taadas lietas mežā netaisos izmantot( tikai un vieniigi savā sētā) jau kādu 3 gadu tas krancis nāk pie manu suneni.
Esmu dzirdējis par samojedu-briežaudzētāju metodi cīņā ar vilkiem,protams aiz polārā loka,plastmasas glāzītē ieliek spirālē satītu vaļa ūsu,virsū uzlej brieža vai roņa taukus un izliek āra salā sasaldēt,izņemtus no glāzītēm tādus izmētā apkārtnē.Vilks kurš patiešam kumosus rij veselus to vēderā atkausē un vaļa ūsa izduras cauri,līdz ar to kirdik.Ētiski nav bet ko darīsi ja vienīgo iztikas avotu-ziemeļbriedi grib nočiept.Nu pie mums vaļa ūsas vietā var izmantot uzasinātu modinātāja vai patafona atsperes gabalu :):):)
Tom nu ļauj taču krancim dušu atvesti, jo viņš ar taču ir vīrietis un pats zini kad daba sauc nekāds žogs ne cilpa nekas nepalīdzēs to apturēt :) Pašam it kā nav gadījies muļķīgās situācijās iekulties meitenes dēļ :D
nu jā apnicis tos suņukus uz jūrasskolu suutiit un vel pietam garažas durvis un vārtiņus viņš man saplēsa!
saimniekam ir teikts 3 reizes bet tam ir po*uj tapēc kaut kas jādara lietas labā!
pagājušogad viņš uzleca uz naglainu dēli sadzenot naglas kepās bet tas vinju neattur no lekšanas!
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
17.11.2009. 16:48
Tu tacu nedzivo Marupe?! Es ceru ka nejau mans Reks pie tevis (pie tavas kuces) lec. Manam pedejie zinamie kuceni ir pie vilcenes Malinu iela (vel vienu var dabut..). Dabu neapturesi, var vienigi sterilizet...
Bet lamatas vari pameginat sadas- humanas....
es taadas lietas mežā netaisos izmantot( tikai un vieniigi savā sētā) jau kādu 3 gadu tas krancis nāk pie manu suneni.
saimniekam ir teikts 3 reizes bet tam ir po*uj tapēc kaut kas jādara lietas labā!
pagājušogad viņš uzleca uz naglainu dēli sadzenot naglas kepās bet tas vinju neattur no lekšanas!
Bet lamatas vari pameginat sadas- humanas....
Klau, a vot kaa tas lamatu vaaks fikseejas, lai valjaa lapsa nevareetu vinjas atspert ar kaaju?