...:)))Remingtons arī Afrikā ir Remingtons...morālā un garīgā baudījuma nekāda, bet fiziskā tik pat cik ar jebkuru citu ieroci...nezinu nevienu variantu, lai par 400 latiem nopirktu jaunu komplektu (ierocis+optika)...
Zini vecīt gadu nostaigāju ar tādu ieroci,nekā slikta vienīgais - ir ka plasmasas laidne,un otkika varēja būt labāka,bet ko tu gribi pa tādu naudu,visu labu un kas pate šauj:))
Ļoti pareizi izdarīji,ka pajautāji forumā.Šie vīri,kuri Tev dod padomus,visi ir pieredzējuši un viņu ieteikumi arī izklausās pamatoti bet viņi nevar tavā vietā izvēlēties ieroci,tas tev būs jāizdara pašam.Tikai nesteidzies,aizbrauc paskaties,paturi rokās,iepleco,palūdz lai iedod pašaut.Un visbeidzot,palūdz kādu,kurš ar karabīni jau ir uz tu,lai azbrauc tev līdzi,jo prieka uzplūdā Tu neievērosi to,ko var pamanīt pieredzējis buks.Vispār jau grūti kautko nopirkt,ja ir "nocirsta" summa.Es Tev to stātu no savas pieredzes.Arī man bija ierobežots budžets bet es vispirms nopirku karabīni un tad kad piekrāju naudu,tad optiku.Un vēl-esi ļoti ļoti uzmanīgs ar karabīni,ja neesi pārliecināts kur lode paliks pēc šāviena-labāk vispār nešauj.Starp citu, kolektīvajās tīri labi var medīt arī bez optikas.Atvaino, ka uzmetos Tev par skolotāju,jo nezinu cik Tu esi pieredzējis.
Kaut kā baidos es Remingtonu niemt... parak tas atsauksmes sliktas. Bet var būt tas raksta blazer ipašnieki! :) Protams Blazer ir 100x labāks, bēt ko nu darit... Slikti kā nekur nevar sameklēt īpašniekus 770 - viņi kaut ka slepjas!
---------------------------------
Neķer kreņķi un neklausies tikai Bleizeristos vien!
Ir pietiekami ,kam nauda Blazer un Zeisam ir ,bet mērķi galīgi knapi.. Tā kā nav,ka tikai stobrs uz to pusi jāpaliek un viss notiek. Bieži "blive" ir vienlīdz svarīga.
Slēpts
27.11.2009. 15:20
Par 400Ls nevar nopirkt ieroci kurš būs baigi labais. Cena=kvalitāte. Par to Remu 770 esmu dzirdējis sūdzamies tikai tos, kam 30-06 kalibrā. Kolektīvā vienam ir 243win -saka ka labs pa to cenu.
Vari paņemt Iž 18 - sanāks vēl arī kautkāda optika un kronsteins.
Slēpts
27.11.2009. 15:22
P.S. Paņem to Zastavu pa 380Ls rokās un pakrati - liksies ka ziemassvētki atbraukuši. :D
Vasja...uz Remington 770 stāv Bushenell 3-9x42...notekti vajag pārskrūvēt kronšteinu un pielīmēt bāzes...Purnavu muižā Tev to meistars izdarīs...izšaut šautuvē arī būs iespējams...:)))
---------------------------------
Neķer kreņķi un neklausies tikai Bleizeristos vien!
Ir pietiekami ,kam nauda Blazer un Zeisam ir ,bet mērķi galīgi knapi.. Tā kā nav,ka tikai stobrs uz to pusi jāpaliek un viss notiek. Bieži "blive" ir vienlīdz svarīga.
Vari paņemt Iž 18 - sanāks vēl arī kautkāda optika un kronsteins.