Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
04.12.2009. 08:10
Par Saigu...
Vinam ir pozitivas un negativas ipasibas.
Pozitivas vienalga varesi novertet tikai kara, kaujas apstaklos! Medibas naksies novertet tikai negativas :( Piedod man Pavel , bet es ar "kalasu" izspelejos divas armijas un ieteikt ka medibu ieroci (pat pie manam simpatijam pret Military styl medibu ierociem) negribetu nevienam, kuram veletu labu... Jebkurs rietumu budzeta klases spicais medibas saimniekam sagadas vairak prieka neka Krievu "pagale"... Un cenas zina nav faktiski nekadas atskiribas srtarp Saigu un Remingtona pusautomatu!!!!
Andris Zarins
Sveiki Andri,mana teksta nau rekomendacijas,ir mans novertejums.Vis labak pircejam butu ierocis paturet rokas,pasaut.Ja nau tadas iespejas,jazin objektivas atsauksmes.Nevaru salidzinat ar citu ieroci,sis pusautomats,tikai vinu lietoju.Tu izmantoja daudz vareiantus un var pateikt atskiribu pircejam konkretak.
Apciemoju Daugavpils viekalus. Rokas tureju CZ550 maksa 460 ls un Remington 715 (ap 400ls) Remington izkatas svaki... Stap citu, kas tas par modeli 715, tas ir 710 lidzigs, vai kaut kas pavisam cits?! CZ kaut ka pagruti bolts slid, bet ta patikami rokas turet! Domaju ka atradiwu vel 50 ls klat maniem 400. Bet tagat ir tads jautajums: CZ550 vai Savage 16 FSS cenas =!
Ja jau esi tik tuvu pirkumam, tad es ieteiktu tomēr čz . Stobrs ir 60cm garš, spēcīgs aizslēgs(tomēr karus izgājis Mauzera ), Sliede jau kārbā (nav nekas lieks klāt jāskrūvē). Loti labs un izturīgs ierocis. Protams čz 555 ir nedaudz labāks, bet bāze ir tā pati un precizitāte vienāda. Vienīgi pērc vai nu Balvos , vai pie Jaunbērziņa Talsos- tie ir tiešie izplatītāji.Ne pūkas:)
Pozitivas vienalga varesi novertet tikai kara, kaujas apstaklos! Medibas naksies novertet tikai negativas :( Piedod man Pavel , bet es ar "kalasu" izspelejos divas armijas un ieteikt ka medibu ieroci (pat pie manam simpatijam pret Military styl medibu ierociem) negribetu nevienam, kuram veletu labu... Jebkurs rietumu budzeta klases spicais medibas saimniekam sagadas vairak prieka neka Krievu "pagale"... Un cenas zina nav faktiski nekadas atskiribas srtarp Saigu un Remingtona pusautomatu!!!!
Sveiki Andri,mana teksta nau rekomendacijas,ir mans novertejums.Vis labak pircejam butu ierocis paturet rokas,pasaut.Ja nau tadas iespejas,jazin objektivas atsauksmes.Nevaru salidzinat ar citu ieroci,sis pusautomats,tikai vinu lietoju.Tu izmantoja daudz vareiantus un var pateikt atskiribu pircejam konkretak.
Rēzeknē kādreiz varēja. Uzraksti Rebļu Jankam, viņš precīzi pateiks.