Uldis Spārns- paldies par padomu, tomer atturēšos no jauna Krievijā ražota ieroča iegādes.
Andis Liepiņš- ierobežotājs praktiski nav raustīts bez vajadzības,
Nu un dikti tev to plastmasas štruntu vajag? Tik bez viņ skrūvējot nost aptveres uzgriezni, jābūt mazliet uzmanīgākam un jāpietur, lai atspere neaiziet pa gaisu. Šaušanu tā krāma neesamība neiespaido.
Vai tik nebūsi to plastmasu licis atsperei nepareizajā galā, uz laides pusi, kā atduri patronām? Tās ir vienīgais variants, kā viņa var nodilt. Paredzēta viņa atsperei uzstobra pusi un ir tikai kā fiksators, lai noskrūvējot uzgriezni, atspere un ierobežotājs neaiziet pa gaisu.
Slēpts
24.07.2013. 10:16
bet ja regulāri dračī to štruntu iekšā/ārā, tad jau arī pareizajā vietā nodils ;)
Ojārs-pareizi pareizi tas štrunts tika likts virsū.
Katrā ziņā problēma atrisināta- Talsu uznēmuma bodē Daugavgrīvas ielā var pasūtīt jaunu,šeit pat uz vietas izgatavotu. Es neesmu vienīgais ar šo problēmu.
Aprīkojums: Browning Bar Longtrac 30-06, Leupold, Fabarm XLR 12kal., Red Dot
Medību trofejas: 4
15.10.2013. 10:22
Kādam štruntam??? Es likšu no apakšas vienkāršu "klucīti", lai nevar iestūķēt vairāk par divām patronām. Pagaidām izskatās, ka šai aptverei ideāli der "cricket" šķiltava. Kad uztaisīšu, ielikšu foto.
Andis Liepiņš- ierobežotājs praktiski nav raustīts bez vajadzības,
Katrā ziņā problēma atrisināta- Talsu uznēmuma bodē Daugavgrīvas ielā var pasūtīt jaunu,šeit pat uz vietas izgatavotu. Es neesmu vienīgais ar šo problēmu.