Manuāli esmu pārlasījis. Laikam kaut kad, kaut kurā brīdī būši pamanījis ,ka nospiežot "cartrige drop lever" uz padevēja padod patronu un tas būs tā iepaticies, ka turpmāk līdz šim būšo to izmantojis- tātad lādējis nepareizi. Zinu, ka pašā sākumā, kad ieroci nopirku viss tika pārlādēts- kurā brīdī nolaidu lažu nezinu.
Jā. Pamēģināju- pielādēju magazīnu un stobrā iemetu tukšu čaulīti, nospiežot sprūdu patrona no magazīnas tiek padota. Paldies Intar par apgaismošanu!
Slēpts
12.02.2014. 12:01
Ja padomā, tad diezgan loģiski, jo - ja abas ir magazīnā, tad abas vienkārši un klusi var izlādēt un vietā ielādēt citu munīciju, nevis ja būtu jārausta aizslēgs. :D
man ir iž-27 nopirku sarkanā punkta tēmekli,bet nav kas pieliek klāt.uz tām vivera plāksnem negribu,jo sanāk pa aukstu un izskatās nevisai.
kāds varētu ko ieteikt?
talsos ar tikai pēc jaunāgada varbūt sola,purnavmuižā vispār pasūta divas mājas tālāk ar krieva ieroci utt...
es esu no cēsu puses.
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
04.10.2014. 14:13
sman ir iž-27 nopirku sarkanā punkta tēmekli,bet nav kas pieliek klāt.uz tām vivera plāksnem negribu,jo sanāk pa aukstu un izskatās nevisai.
Vajadzēja uzreiz pirkt Red Ring tēmekli, to var pa taisno pie Iž 27 plankas pieskrūvēt. Sēž tieši uz stobra. Vari nopirkt Purnavu muižā. Mīnus ir iespaidīgā cena...:(
nu jā! cena ir briesmīga gan,priekš dzinējmedībām bushnell 1x25 pa 150E nopirku.
uzliku ar viver plāksni,bet nepatīk.gribās zemāk.
visur esu ivanijies,nekur nliek,vienīgi talsos.bet pēc jaunāgada. :(
man ir iž-27 nopirku sarkanā punkta tēmekli,bet nav kas pieliek klāt.uz tām vivera plāksnem negribu,jo sanāk pa aukstu un izskatās nevisai.
kāds varētu ko ieteikt?
Tev punktam stiprinājums jau uz vīveru, vai vispār bez? Ir jau arī kronšteini uz 6-14mm sliedi...
Jautājumu nebūs.
http://www.benelli.it/ru/%D0%B...
Jā. Pamēģināju- pielādēju magazīnu un stobrā iemetu tukšu čaulīti, nospiežot sprūdu patrona no magazīnas tiek padota. Paldies Intar par apgaismošanu!
kāds varētu ko ieteikt?
talsos ar tikai pēc jaunāgada varbūt sola,purnavmuižā vispār pasūta divas mājas tālāk ar krieva ieroci utt...
es esu no cēsu puses.
uzliku ar viver plāksni,bet nepatīk.gribās zemāk.
visur esu ivanijies,nekur nliek,vienīgi talsos.bet pēc jaunāgada. :(
kur varētu uztaizīt man stiprinājumu pie stobra.
kāds varētu ko ieteikt?
Tev punktam stiprinājums jau uz vīveru, vai vispār bez? Ir jau arī kronšteini uz 6-14mm sliedi...