nez, es ņemtu Kahles, ja varētu. Pārbaudīts praksē ar 30 gadiem zem klajas debess. Stāstu var Kahles mājas lapā palasīties. Pats redzēju to karabīni ar pusnopuvušo laidi un izrūsējušo stobru, bet tēmēklim praktiski nekā! Gan kopā turas, gan cauri var redzēt!
SWAROVSKIM agrāk piederēja KAHLES, bet kādu laiciņu vairs nē. Kahles stiklus slīpē uz Swarovski mašīnām.
Vis labākais no augstā plaukta būtu SWAROVSKIS, jo pārējos ar savu Z6 sēriju ir apsteidzis par vairākiem gadiem. Pie mainīga zūma, tēmēšanas tīkliņa izmērs paliek nemainīgs. Iluminācijai 64 spilgtuma pakāpes, kas ļauj to lietot un saskatīt gan saulainā dienā, gan lielā tumsā. Izmēri izsaka visu pārējo 1-6x24; 1,7-10x42 un 2-12x50.
ZEISS kvalitāte kritās tad, kad to sāka ražot Bulgārijā, Portugālē un ASV.
Mans optiku iedalījums ir šāds:
1.SWAROVSKI
2.SCHMIDT & BENDER
3.KAHLES
4.ZEISS
bet cik mednieku tik viedokļu.
Metu aci uz šito - BURRIS XTR 3-12x50 ILLUM BALLISTIC MILDOT.
Andi, man šķiet ka Tev tāds bij uz tikkas. Ira pāris jautājumu.
Tas tīkliņš pa resnu priekš papīra vai medībām? Manam Nikonam krusta līnija nosedz ~ 8mm uz 100m, kā šitam?
Kas tas par mazu pipsi apakšā? Vai krusta izgaismojums krēslā nav par spilgtu?
Ja kādam vēl tāds ir, lūdzu padaliet infu.
Vis labākais no augstā plaukta būtu SWAROVSKIS, jo pārējos ar savu Z6 sēriju ir apsteidzis par vairākiem gadiem. Pie mainīga zūma, tēmēšanas tīkliņa izmērs paliek nemainīgs. Iluminācijai 64 spilgtuma pakāpes, kas ļauj to lietot un saskatīt gan saulainā dienā, gan lielā tumsā. Izmēri izsaka visu pārējo 1-6x24; 1,7-10x42 un 2-12x50.
ZEISS kvalitāte kritās tad, kad to sāka ražot Bulgārijā, Portugālē un ASV.
Mans optiku iedalījums ir šāds:
1.SWAROVSKI
2.SCHMIDT & BENDER
3.KAHLES
4.ZEISS
bet cik mednieku tik viedokļu.
Andi, man šķiet ka Tev tāds bij uz tikkas. Ira pāris jautājumu.
Tas tīkliņš pa resnu priekš papīra vai medībām? Manam Nikonam krusta līnija nosedz ~ 8mm uz 100m, kā šitam?
Kas tas par mazu pipsi apakšā? Vai krusta izgaismojums krēslā nav par spilgtu?
Ja kādam vēl tāds ir, lūdzu padaliet infu.