Gati, dažādās Vācijas bodēs ir gadījies redzēt no 15-25% atlaides konkrētiem stikliem. Jāķer tikai moments.
Fakts, ka Jūsu veikals, manā skatījumā, ir 1. vietā LV, bet tādas izpārdošanas nav gadījies redzēt.
Patīkama cena ir tāda cena, kas nav precei, kura atrodas vitrīnā, protams, ka pa iepirkumu cenu neviens neatdos, uz to nemaz neceru.
Sanāk tā, ka es izteicu savas domas, bet Jūs to uztvērāt personīgi! Neņemiet ļaunā!
viennozīmīgi paldies par ieteikumiem man jāsaka kad es nēsmu mednieks bet gan iesācējs un vairāk velk uz sporta padarīšanām man patreiz ir pneimatiskā HATSAN 125 ar 5,5 cal un ar reāliem 34 joul protams tas ir tūnings patreiz man ir optika virsū SLAWIA 3-9x32E bet gribās ko labāku tamdēļ jautāju varbūt varat ko ieteikt paldies jau iepriekš kungi.
Slēpts
25.05.2012. 18:14
:D tev jāskatās, lai optika būt speciāli priekš atsperenes gaisenes un H125 ar to lielo jaudu nobeigs gandrīz jebkuru optiku
Sapdroties ar mūsu bāleliņiem ir tā.
Piemēram bez atlaides optika maksā 1000 lvl, uzņēmums vēlas it kā palielināt apgrozījumu un saka tā ka pie mums šo mēness ir izpārdošana un visām precēm ir atlaide 25%. Respektīvi šīs optikas cena tiek palielināta un tā akcijas laikā maksā 1350 lvl, saņemot to atlaid atkal tiek iegūti tie paši 1000 lvl. Respektīvi notiek šmaukšanaš un tipa klients iegādājās tiešām optiku ar atlaidi. Nezinu visi var būt tā nedar, bet reāli daudz esmu saskāries ar tipja tādām atlaidēm.
Ārzemēs tur ir cita deļa, ja tur ir atlaides tad tiešām ir un lielākoties nekādas šmaukšanās. Ja ir dota 25% vai 50% tad arī ir, nevis tikai uz papīra :)
Pāris gadi atpakaļ Itālijas veikalā Milānā caur internetu atradu veikalu kur Kahles optikai kura pie mums maksāja 1200 lvl bija superīgā atlaide un tā maksāja tikai 700 lvl, tikai sanāca liels abloms, aizbraucot tur, kontatēju ka veikals uz to brīdi bija ciet, Cenas netā ir, bet pats veikals bija aizvēries uz atvaļinājuma laiku, bet es tik ilgi nebiju domājis palikt, tāpēc arī garām bija toreiz ar optiku, bet runāju ar veikala saimnieku pirmajā stāvā jā cenas ir atbilstoši neta cenām, tikai otrā veikala īpašnieks kur tirgoja tāds pāris dienas atpakaļ aibrauca. Nepaviecās.
He! Pamodies!
Novembrī, pieņemsim, sadzīves tehnikas lieltirgotās vienmēr palielina cenu par
aptuveni 30 - 50 %, tad nāk Ziemassvetku izpārdošanas ar superām 50% atlaidēm ...
Kas vairs atceras, kāda bija cena oktobrī.
Ir kas uzķeras, un daudzi.
Slēpts
28.05.2012. 13:06
Nu gan laižat, Edgar un Uldi jūs visi veikalnieki apbižo? :)) Jā ir pie mums šis tas dārgāk arī ar atlaidēm, bet tas ko ari es varu dabūt no tās pašas,Edgar tevis slavētās, Krievijas ir bez turienes nodokļiem ar visām garantijas izrietošām sekām.Un ari no štatiem iznāks lētāk nomaksājot nodokļus tik nedo dies ka nobruks, metīsi ārā to mantu. Nav man vēlēšanās riskēt ar dārgas optikas garantijām. Bija ari pie mums super duper atlaides,kad ieročus un citas lietas pakaļ svieda, uz Vināra it kā rekonstrukciju. Kā tā rekonstrukcija beidzas domāju nav noslēpums , un manta vienkārši tika iztirgota lai gūtu kaut cik kādu piķi pirms aizverties.
Valērij un cik gadās bieži trāpīt uz tādu izpārdošanu???
Piemēram man ja kas notika savu optiku varu sūtīt uz Somiju jo tur ir pārstāvis kas remontē optikas.
Ja nobrūkt optika no Krievijas pirktā tad jagriežas pie oficiālā dīlera Latvijā.
Gatis Bināts raksta- "Arī Meoptai Meostar R1r 3-12x56 RD 4C krusts nepaliek resnāks pie lielummaiņas!"
Ja nemaldos Ilgvars Zihmanis, vairākos žurnāla MMD rakstos, raksta, ka šai optikai krusta biezums mainot palielinājumu mainās- laikam būs jābrauc uz bodi pašam pārliecināties!
speciāli pārbaudīju lieku reizi savējo, lai nekļūdītos- nekas acīmredzami resnāks/ biezāks nepaliek.
Slēpts
28.05.2012. 18:35
Edgar sūtīt jau vari uz to Somiju ,tik visus izdevumus apmaksāsi pats,tas labākā gadījumā ja nepazudīs ar galiem. Un ar to dīleri kas tirgo no Krievijas, vai kaut reizi esi saņēmis kādu pirkumu apstiprinošu dokumentu,es ne reizi. Tā kā problēmu gadījumā domā pats.
Vecajām Meoptām tā bija, ka krusta biezums mainījās. Jaunie modeļi ir ar nemainīgu krustu. Kad pirms diviem gadiem pirku plinti, bija nopērkamas gan ar mainīgu krustu, gan nemainīgu. Ar mainīgo bija par kādiem Ls 100 lētākas.
Fakts, ka Jūsu veikals, manā skatījumā, ir 1. vietā LV, bet tādas izpārdošanas nav gadījies redzēt.
Patīkama cena ir tāda cena, kas nav precei, kura atrodas vitrīnā, protams, ka pa iepirkumu cenu neviens neatdos, uz to nemaz neceru.
Sanāk tā, ka es izteicu savas domas, bet Jūs to uztvērāt personīgi! Neņemiet ļaunā!
Piemēram bez atlaides optika maksā 1000 lvl, uzņēmums vēlas it kā palielināt apgrozījumu un saka tā ka pie mums šo mēness ir izpārdošana un visām precēm ir atlaide 25%. Respektīvi šīs optikas cena tiek palielināta un tā akcijas laikā maksā 1350 lvl, saņemot to atlaid atkal tiek iegūti tie paši 1000 lvl. Respektīvi notiek šmaukšanaš un tipa klients iegādājās tiešām optiku ar atlaidi. Nezinu visi var būt tā nedar, bet reāli daudz esmu saskāries ar tipja tādām atlaidēm.
Ārzemēs tur ir cita deļa, ja tur ir atlaides tad tiešām ir un lielākoties nekādas šmaukšanās. Ja ir dota 25% vai 50% tad arī ir, nevis tikai uz papīra :)
Pāris gadi atpakaļ Itālijas veikalā Milānā caur internetu atradu veikalu kur Kahles optikai kura pie mums maksāja 1200 lvl bija superīgā atlaide un tā maksāja tikai 700 lvl, tikai sanāca liels abloms, aizbraucot tur, kontatēju ka veikals uz to brīdi bija ciet, Cenas netā ir, bet pats veikals bija aizvēries uz atvaļinājuma laiku, bet es tik ilgi nebiju domājis palikt, tāpēc arī garām bija toreiz ar optiku, bet runāju ar veikala saimnieku pirmajā stāvā jā cenas ir atbilstoši neta cenām, tikai otrā veikala īpašnieks kur tirgoja tāds pāris dienas atpakaļ aibrauca. Nepaviecās.
Novembrī, pieņemsim, sadzīves tehnikas lieltirgotās vienmēr palielina cenu par
aptuveni 30 - 50 %, tad nāk Ziemassvetku izpārdošanas ar superām 50% atlaidēm ...
Kas vairs atceras, kāda bija cena oktobrī.
Ir kas uzķeras, un daudzi.
Piemēram man ja kas notika savu optiku varu sūtīt uz Somiju jo tur ir pārstāvis kas remontē optikas.
Ja nobrūkt optika no Krievijas pirktā tad jagriežas pie oficiālā dīlera Latvijā.
Ja nemaldos Ilgvars Zihmanis, vairākos žurnāla MMD rakstos, raksta, ka šai optikai krusta biezums mainot palielinājumu mainās- laikam būs jābrauc uz bodi pašam pārliecināties!
speciāli pārbaudīju lieku reizi savējo, lai nekļūdītos- nekas acīmredzami resnāks/ biezāks nepaliek.