Aprīkojums: Browning Bar Longtrac 30-06, Leupold, Fabarm XLR 12kal., Red Dot
Medību trofejas: 4
24.09.2013. 12:02
Ivar. Es gan nevienu nereklamēju, pat nenorādīju veikala nosaukumu. Tik pat labi varu teikt, ka Tu tikko noreklamēji konkrētu interneta veikalu. Forši, riņķus ASV var dabūt tādā pašā cenā, kā LV. Tad kāda mārutka pēc man vēl jātērējas par sūtīšanu utt..
Par cenu precizitāti... Es jau arī norādīju, ka tā ir oficiālajā mājas lapā norādītā rekomendējošā cena. Tagad varam paskaitīt arī precīzāk, vadoties pēc tevis atrastām cenām. 3,5-10x50 750$ + PVN(Latvijā saņemot)21% = 907,50$ + sūtīšana ap 50$ = 957,50$ t.i. 478,75Ls. Ja nemaldos, ka tik nebija vēl kaut kāds maksājums 7,50Ls. Es sarunāju par 480Ls( veikala cena bija 531Ls), bez gaidīšanas un čakarēšanās. Iespējams es aprēķinos esmu kur kļūdījies??? Man tas scenārijs redzas tāds.
Slēpts
24.09.2013. 12:42
Andri.
Nu re- sūtot aptuveni zem 500- veikalā 531 cenas aptuveni vienādas, bet ne dārgāk.
p.s Vai Tu optiku tikai sarunāji- vai ari nopirki par šādu cenu?- jo zinu vīrus , kas aizejot uz veikalu Brīvības ielā atrod tukšus plauktus ar tekstu- mums bija daudz, bet kaut kad atkal būs....
p.p.s
Es arī savu pēdējo Leupoldu pirku Igaunijā- cenu starpīga nebija liela, kā arī apvienoju ekskursiju ar patīkamo:)
zinu vīrus , kas aizejot uz veikalu Brīvības ielā atrod tukšus plauktus ar tekstu- mums bija daudz, bet kaut kad atkal būs....
Gluži mans stāsts. Pēc sarunāšanas, tieši to pašu Andra B. minēto modeli, tiesa gan par 513 naudiņām, gaidīju norunātos 2 mēnešus. Vairākas reizes nesekmīgi zvanīju, 2x aizbraucot darba dienas vidū atdūros pret aizvērtām dzelzs durvīm. Tad ātdevos Gata B. pārliecināšanas spējām un nopirku Meoptu. Pagaidām esmu apmierināts.
Putniņi čivina, ka būs problēmas ar garantijām tiem Leopold`iem, jo viņus velk iekšā pa kreisiem kanāliem, tamdēļ jau arī cena tāda un tukšums veikalā... Ja jau būtu viss ok un tā viņus pirktu tad plaukti un noliktavas būtu pilnas. Pats noteikti tur neko nepirkšu, jo neesmu tik bagāts, lai maksātu divreiz...
Slēpts
24.09.2013. 13:32
Par garantijām vēl oriģinālam Leupoldam neviens nav sūdzējies....
Bet aiz intereses paskatīju Leupolda mājas lapu- igauņi ir izmesti laukā no dīleru saraksta, bet arī no Latvijas neviena oficiāla dīlera NAV.
Tad jau laikam labāk no ASV pirkt:) Tur vismaz garantija ir :)
ps. igauņos vēl šodien var nopirkt 3,5-10x50 maksā 841.50 EUR- 596 Ls...
Pirmo reizi Latvijā kaut ko piedāvā lētāk:), tik jautājums vai kāds ir nopircis , vai ir tikai piedāvājums? :)
24.09.2013. 14:51
"...igauņi ir izmesti laukā no dīleru saraksta, bet arī no Latvijas neviena oficiāla dīlera NAV"
Ivar, info no Leupold mājas lapas, Baltijas reģiona dīleris: http://locator.leupold.com/leu...
BALTIC REGION:
"Quarta" Ltd.
attn. Mr. Andris Karklins
Kr. Valdemara str. 56-10
Rīga LV-1013, Latvija
Tel.: +371 29 22 11 52
Fax : +371 6728 3538
E-mail: quarta@inbox.lv
Tā kā nedomāju, ka šis kantoris velk iekšā pa nez kādiem aplinkus ceļiem. Jā, patiesi biju izbrīnīts, ka viņi ir vienīgie oficiālie visā Baltijā. Sanāk, ka visiem pārējiem ir jāpērk no viņiem. Gan Igauņiem, gan Leišiem, gan arī Zommeram. Ja būtu vēl kādi dīleri, tad skaidrs, var nopirkt arī pie cita. Mans secinājums, ja reiz viņi ir vienīgie, tad neviens igaunis vai leitis nevar iedot "saldāku" cenu.
24.09.2013. 15:04
P.S. Pa 531Ls(tālākais jau atkarīgs no tā, kā katrs māk runāt) VX3 3,5-10x50 domāju var aiziet uz veikalu kaut vai tūlīt un nopirkt. Vakardien pats ar savām acīm redzēju 2gab., šefs atnesa no noliktavas.
Slēpts
24.09.2013. 15:40
Ups. Atvainojos Andrim un oficiālajam dīlerim.
Tiešām palaidu garām.
Cik saprotu Quarta tur uzradās nesen.
Agrāk tur bija Igauņi- tagad vairāk nav- visticamākais tirgo vecos krājumus.
Mani gan vienēr ir fascinējušas juridiskās personas ar dīlera statusu un inbox.lv pastakastīti:)
Bet ja prece ir veikalā tad jau viss tiešām ir OK.
Mans paziņa sūdzējās par to ka VXR izvēlētajā izmērā nav bijis.
24.09.2013. 16:09
Jā, es arī gribēju baigi VXR 3-9x50 ar izgaismotu punktu, bet visas bija pārdotas. Pirmkārt jau gribēju to stiklu dēļ cenas, apm. par 100Ls lētāks kā VX3. Vēl kas mani interesēja un bija uz vietas, bija VX3 1,5-5x20 Illuminated. Maksāja ap 300Ls, cena atšķīras no tīkla.
Par cenu precizitāti... Es jau arī norādīju, ka tā ir oficiālajā mājas lapā norādītā rekomendējošā cena. Tagad varam paskaitīt arī precīzāk, vadoties pēc tevis atrastām cenām. 3,5-10x50 750$ + PVN(Latvijā saņemot)21% = 907,50$ + sūtīšana ap 50$ = 957,50$ t.i. 478,75Ls. Ja nemaldos, ka tik nebija vēl kaut kāds maksājums 7,50Ls. Es sarunāju par 480Ls( veikala cena bija 531Ls), bez gaidīšanas un čakarēšanās. Iespējams es aprēķinos esmu kur kļūdījies??? Man tas scenārijs redzas tāds.
Nu re- sūtot aptuveni zem 500- veikalā 531 cenas aptuveni vienādas, bet ne dārgāk.
p.s Vai Tu optiku tikai sarunāji- vai ari nopirki par šādu cenu?- jo zinu vīrus , kas aizejot uz veikalu Brīvības ielā atrod tukšus plauktus ar tekstu- mums bija daudz, bet kaut kad atkal būs....
p.p.s
Es arī savu pēdējo Leupoldu pirku Igaunijā- cenu starpīga nebija liela, kā arī apvienoju ekskursiju ar patīkamo:)
Gluži mans stāsts. Pēc sarunāšanas, tieši to pašu Andra B. minēto modeli, tiesa gan par 513 naudiņām, gaidīju norunātos 2 mēnešus. Vairākas reizes nesekmīgi zvanīju, 2x aizbraucot darba dienas vidū atdūros pret aizvērtām dzelzs durvīm. Tad ātdevos Gata B. pārliecināšanas spējām un nopirku Meoptu. Pagaidām esmu apmierināts.
Bet aiz intereses paskatīju Leupolda mājas lapu- igauņi ir izmesti laukā no dīleru saraksta, bet arī no Latvijas neviena oficiāla dīlera NAV.
Tad jau laikam labāk no ASV pirkt:) Tur vismaz garantija ir :)
ps. igauņos vēl šodien var nopirkt 3,5-10x50 maksā 841.50 EUR- 596 Ls...
Pirmo reizi Latvijā kaut ko piedāvā lētāk:), tik jautājums vai kāds ir nopircis , vai ir tikai piedāvājums? :)
Ivar, info no Leupold mājas lapas, Baltijas reģiona dīleris:
http://locator.leupold.com/leu...
BALTIC REGION:
"Quarta" Ltd.
attn. Mr. Andris Karklins
Kr. Valdemara str. 56-10
Rīga LV-1013, Latvija
Tel.: +371 29 22 11 52
Fax : +371 6728 3538
E-mail: quarta@inbox.lv
Tā kā nedomāju, ka šis kantoris velk iekšā pa nez kādiem aplinkus ceļiem. Jā, patiesi biju izbrīnīts, ka viņi ir vienīgie oficiālie visā Baltijā. Sanāk, ka visiem pārējiem ir jāpērk no viņiem. Gan Igauņiem, gan Leišiem, gan arī Zommeram. Ja būtu vēl kādi dīleri, tad skaidrs, var nopirkt arī pie cita. Mans secinājums, ja reiz viņi ir vienīgie, tad neviens igaunis vai leitis nevar iedot "saldāku" cenu.
Tiešām palaidu garām.
Cik saprotu Quarta tur uzradās nesen.
Agrāk tur bija Igauņi- tagad vairāk nav- visticamākais tirgo vecos krājumus.
Mani gan vienēr ir fascinējušas juridiskās personas ar dīlera statusu un inbox.lv pastakastīti:)
Bet ja prece ir veikalā tad jau viss tiešām ir OK.
Mans paziņa sūdzējās par to ka VXR izvēlētajā izmērā nav bijis.