Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
05.03.2008. 22:23
Runaajot par "Babiites" Peeteri. Pirms aprox nedeeljas kontakteejos.
Rinda atuveni uz Maiju ... var zvaniit... Un straadaa pats ... jaunajiem par garlaiciigu esot ... :(
Baigi jau zheel, ka taadam meistaram nav kaartiigu turpinaataaju :(
Jautājums zinātājiem - cik varētu izmaksāt jaunas laides izgatavošana TOZ-120.
Mani neinteresē nedz "kruts" koks, nedz arī kaut kādi zīmējumi, u.tml.
Man ierocis ir instruments, attiecīgi, vienīgā vēlme ir - lai laide atbilstu man un "kristu" pēc piemetiena (ne mazsvarīgi arī tas, lai šaušana vairs netaisītu zilu vaigu :) ).
Vienu ciparu noskaidroju - manuprāt, nekonkurētspējīgs, tādēļ, gribētos kādus salīdzināmus ciparus, vēlams pēc iespējas tuvāk "šodienai" - ir skaidrs, ka cenas 2007.gadā varēja būt lielākas, bet 1999. mazākas nekā šodien...
Aprīkojums: iž-26, toz-34, ATA arms , Browning Bar (30-06), CZ 22lr
Suņi: Laika(krievu-eiropas)
Medību trofejas: 5
28.06.2010. 17:55
Arnim!
Šodien biju pie meistara nodot savu iženīti, jaunu laidi ar vaidzinju(var izvēlēties kādu) un ar nelielām korekcijām, lai plecā labāk 'kristu', izgatavot+pastobres restaurācija par Ls 70!
Aprīkojums: iž-26, toz-34, ATA arms , Browning Bar (30-06), CZ 22lr
Suņi: Laika(krievu-eiropas)
Medību trofejas: 5
28.06.2010. 18:10
jap...netaalu no CSDD...tākā man bija no dižskabarža(nezinu vai pareizi uzrakstīju:))un pastobri nepartaisīs, tad no tāda paša;) Meistars vārdā Māris-tel.26354514
Rinda atuveni uz Maiju ... var zvaniit... Un straadaa pats ... jaunajiem par garlaiciigu esot ... :(
Baigi jau zheel, ka taadam meistaram nav kaartiigu turpinaataaju :(
ja pameklēsi forumā, tad atradīsi papildus kontaktus un arī laides veidus...
Mani neinteresē nedz "kruts" koks, nedz arī kaut kādi zīmējumi, u.tml.
Man ierocis ir instruments, attiecīgi, vienīgā vēlme ir - lai laide atbilstu man un "kristu" pēc piemetiena (ne mazsvarīgi arī tas, lai šaušana vairs netaisītu zilu vaigu :) ).
Vienu ciparu noskaidroju - manuprāt, nekonkurētspējīgs, tādēļ, gribētos kādus salīdzināmus ciparus, vēlams pēc iespējas tuvāk "šodienai" - ir skaidrs, ka cenas 2007.gadā varēja būt lielākas, bet 1999. mazākas nekā šodien...
Šodien biju pie meistara nodot savu iženīti, jaunu laidi ar vaidzinju(var izvēlēties kādu) un ar nelielām korekcijām, lai plecā labāk 'kristu', izgatavot+pastobres restaurācija par Ls 70!