Kaspar, man liekas ka tu jau sāc cepties pa riktīgo, piesakies un brauc likt to eksi.
izmaksas 23 Ls eksis + 3 Ls sertifikāts , nenoliksi,ļaus otrreiz,+ 23 Ls
trenninš 40-50 Ls + 26 eksis,papīrs.
Jānim Ģirnim: Protams, nevajag likt nabadziņiem šaut uz 100m, grūti trāpīt, labāk lai šauj distancē līdz 10m un tikai guļus, lielāka iespēja nolikt, un tad pērk vītņstobru ar kuru pēs esošās likumdošanas drīkst šaut tik tālu cik acis rāda :) Ja nevar sašaut 100m 50 punktus tad laikam tomēr nav ko darīt mežā ar karabīni, es uzskatu ka nolikt eksāmenu ir vieglāk nekā sakrāt 3 gadu stāžu kas agrāk bija vajadzīgs
Ja ir bail no exsāmena ,tad man jājautā ko šie cilvēki grib darīt mēžā ar stroķi.100% piekrītu regulārai šaušanas iemaņu pārbaudei.Jo tieši šī iemāņa manuprāt parāda visprecīzāk,kad ir pienācis laiks sākt,atsākt vai arī beigt medīt.
Pa mērķi šaut vai pa dzīvnieku tā ir liela atšķirība!!! Un nevajag stāstīt ka tā nav, jā var braukt trenēties piešaut ieroci, bet vislābākais treniņs arī ir medībās(pīles, zosis)!!!
Eksāmenu likšu 5.martā Rēzeknē. Šonedēļ biju patrenēties Līvānos. 3 sērijas - 49, 42 un 75 punkti. Instruktors teica, ka ļoti svarīgi vismaz pāris reizes pašaut pirms eksāmena. Es pirms gludstobra šaušanas eksāmena reizes 5 biju trenēties un eksāmenu noliku ar pirmo piegājienu.
izmaksas 23 Ls eksis + 3 Ls sertifikāts , nenoliksi,ļaus otrreiz,+ 23 Ls
trenninš 40-50 Ls + 26 eksis,papīrs.