Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
05.03.2008. 16:07
Var jau būt ka noveicās, bet parasti jau biežāk veicās tiem kas kaut ko māk un var, citiem veicas krietni retāk :)
P.S. Kārli, apsveicu! Kad varēsim "apmazgāt" jauno stroķi? :))
es dabuju 68 punktus. šāvu ar mazo kal. ( 22.hornet) un man bija svarīgi ņemt vērā vēja stiprumu un līdz ar to apsteigums savādāks... Atzīstu, ka bija man divas nulītes, bet tas aiz stresa, pa skrejošo neparizi priekšā ņēmu.
Ivo- uz āzīšiem apmazgāsim :)
Nokārtoju eksāmenu ar pirmo reizi savācu 62 punktus un nav nemaz jābrauc trenēties, protams, ja esi vismaz gadu nogājis ar bisi medībās pa pīlēm un tā tālak! Es jau ar no sākuma domāju, ka būs problēmas pa skrejošu alni sašaut, bet īstenībā nieks vien bija vajag tikai uztraukumu kaut kā nodzīt un viss būs ok!!!
Aprīkojums: Titan Alpha 30-06, ATA ARMS NEO 12.kal.
31.03.2015. 15:53
Jautājums tiem, kas nesen kārtojuši uz vītņstobru - kā notiek eksāmens?Cik punktu vajag savākt?2 šāvieni pa stāvošu un 8 pa skrejošu?Tēmēšana caur optiku notiek?
Laiku atpakaļ noliku uz gludo, tagad vajag papildināt arsenālu.
Vismaz pirms 3 gadiem bija 4 stāvošie no atbalsta ar optiku un 6 skrejošie no rokas ar aptiku. jāsavāc bija 50 punkti. Par ēksāmena gaitu un punktiem vajadzētu būt mežniecības mājas lapā.
Vidējais rādītājs 55 ,viens šāviens švakās un cauri ar to, kas tevī sēž iekša :)
P.S. Kārli, apsveicu! Kad varēsim "apmazgāt" jauno stroķi? :))
Ivo- uz āzīšiem apmazgāsim :)
Laiku atpakaļ noliku uz gludo, tagad vajag papildināt arsenālu.