Šodien vārdadienu svin Dzintara, Dzintars, Dzintra, rītdien - Persijs, Vaida, Klaudija
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Jelgavas domnieki medībās

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 37 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 14.04.2011. 09:49
Ar medībām saistītās tēmasBrīvie temati

Laimonis
Laimonis
Pēdējo reizi manīts 2009-12-29 09:10
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
11.12.2009. 22:14
Kārtējā spriedelēšana kā būtu,ja būtu! :D
Runa iet par to,ka viņi DARBA LAIKĀ atrodas mežā un sazin kapēc tad domē atbild,ka Rīgā seminārā!!!!!!
Kas jūs vīri tiešām tik lētticīgi esiet,ka ticat,ka tāds "mūlis" tur tagad biznesu pilsētas vai pagsta labā "bīda"-MOSTATIES(ja tiešām kautko runā,tad par savu ievārījumu")! + Kur tur minēts ar kādiem ārzemju vai kādiem vīriem viņi apspriež biznesa iespējas?Tā, manuprāt, bija pirmā atruna tam vecim, no kuras jūs te tagad spriežat,kas tur noticis.
NEESIET TIK LĒTTICĪGI LŪDZU!
P.s. Man pašam savs bizness,mani neviens vēlējis nav & varu darīt ko gribu un kad gribu!Tik žēl,ka es redz maksāju arī par tādu kungu "semināriem" ,bet man no viņu Biznesiem ne silts ne auksts & jūs te to "Muļļu" cenšaties aizstāvēt-ŽEL!!!!!! :(
Arī man patīk medīt & ķeru katru mirkli,bet šo es neatbalstu.
Raimonds
Raimonds
Pēdējo reizi manīts 2025-09-04 23:06
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Mežmaliņa
Medību stāžs: 1992
Aprīkojums: Norrmāls...
Suņi: Dvorterjērs
11.12.2009. 22:50
Nu ne jau nu šis bija tas lielākais pārkāpums, un redz Laimoni ar pēdējo frāzi, tu arī paudi savu viedokli, ne silts ne auksts, Tu tāpat tālāk par savu maku neskaties, kā es, kā viņš "Muļļa", bet kalab tad ievēlēji, ja negribi par viņu maksāt, un kalab pats neesi ievēlēts??? Kaut kā vairāk to kalab, sanāca nekā atbilžu!
Vai tu vienmēr visiem piesakies precīzu atrašanās vietu, neticu! Es neaizstāvu pasākuma dalībnieku, bet arī šausmīgu nenosodu, patiesību zina tikai viņš, vai runāja vai nerunāja, tikās vai netikās arī zina tikai viņš, tas pats kas biznesa braucieni, uz atpūtas salām privātfirmu bosiem. Padotajiem pavēsta izbraukums darba darīšanas uz nedēļu! Bet padotie pašī melnu muti, un nepukst, laikam mums tāds liktens ko???
Aivars
Aivars
Pēdējo reizi manīts 2024-06-19 18:05
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Saldus , Druva,Zvārde
Medību stāžs: no tāļā 1989.gada
Aprīkojums: sauer, krieghoff,banelli,gruening&elmiger ,anschutz, ,blaser R8
Suņi: viens boksers
11.12.2009. 23:30
...ir ideja vajag nekavējoties stāties domniekos vai direktoros, būs medības un siltas salas,prosto jagoda maļina.,:)
Armands
Armands
Pēdējo reizi manīts 2020-04-15 14:18
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ir
Aprīkojums: ir
Suņi: nav
11.12.2009. 23:46
Lai strādā, 7 "treknos" daatpūtāmies - tagad parastie ļautiņi lai atpūšas, kas bez darba palikuši - "Prātvēderi" lai sāk tagad strādāt...
Laimonis
Laimonis
12.12.2009. 01:24
(tā nav pēdējā frāze... :) )
Nosauc kaut vienu iemeslu,kapēc manu nebūtu uz savu maku jāskatās?????(no mana & tava maka samaksātā nauda tiek tērēta tādos semināros un ceļojumos)
1.Es neesmu gājis vēlēt jau gadus 8ņus,jo varat mani nosodīt,bet es tur neredzu nevienu pašu par ko balsot!
2.Man tur nav nekas darāms,jo man pašam ir darba pilnas rokas & neesmu gatavs līst tur iekšā!(tikai neprasi kapēc!!!!)
Tie KĀLAB jau sanāk Tev pašam,ne man!Pats tu viņus uzdod & pats mēģini rast tad atbildi.
Par atrašanās vietu varu teikt-JĀ.Man nav jāblēdās un jāslēpjās no kāda,jo mans darbs ir gana tīrs un godīgs.
Par to,ko viņš zin vai nezin mani neinteresē(mans viedoklis-"MULD KĀ ZARIŅA GOVS") .Runa iet par to,ka tas nav atbalstāms.
Par privātiem pateikšu tā- ja Tev kā darbiniekam kaut kas neapmierina-durvis ir vaļā uz plašo pasauli,eij pie kāda cita vai taisi savu firmu un dari ko tu gribi,bet ja tu strādā manā labā,tad es noteikšu,kas ir un kā būs!!!Skarbi vai ne? :);)
Man ir noveicies ar kolektīvu un cilvēkiem man apkārt tā kā Manā kolektīvā man nav kauns pateikt,ka braucu atpūsties & nevajag tur kādam melot,jo tas nemaz tik bieži nesanāk,ja sanāk,tad darbā visi zin un esmu viegli sasniedzams + ja darbinieks ir pelnijis arī viņš tiek uz atpūtas salu. :)
Paliksim nu katrs laikam pie sava viedokļa.
Ne spalvas!!!!!
Raimonds
Raimonds
Pēdējo reizi manīts 2025-09-04 23:06
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Mežmaliņa
Medību stāžs: 1992
Aprīkojums: Norrmāls...
Suņi: Dvorterjērs
12.12.2009. 19:34
Nu daudz Tavos tekstos taisnības, varu piekrist, bet dzīve visiem viena un jāizbauda katrs mirklis, gan ačgārnais, gan nozagtais, gan netaisnais - savu reizi! Bet vai talab mums medniekiem mednieks jānoniecina, vai jāizrāda sava superīgā nepatika............. nu varbūt ka tā vajag, paliksims katrs pie sava viedokļa, bet es neattaisnoju... jo nianses nezinu un man viņām uzspļaut....
Par maķeļiem, ja esi privāts un vēl biznesmenis, jau nu gan varētu paklusēt... neesmu sastapis nevienu, savā kaķa mūžā, kurš nebūtu, kaut nedaudz apjājis savus darbiniekus un padotos.... tikai Jums tādā skaista frāze ..."PATURU TIESĪBAS", ...un es noteikšu kā būs, vai kā sacīji eijjj..... Nu nekas, kad visi aiziesim, vai aizbrauksim verēsiet pašit paši.... bet tas nav par tēmu, un galīgi nav personīgi jāutver...
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2026-02-27 12:28
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
12.12.2009. 20:05
Ko dod savs bizness, ja pat nevar aizvilkties un nobalsot? Nevajag irst, ka nav par ko - vajag savu mietpilsonisko prātu nodarbināt un palasīt partiju programmas.
Apsveicu, dēļ tādiem kungiem mēs arī esam tādā dir* :)) Atgādināšu - pie mūsu vēlēšanu sistēmas uz Saeimu pietiek nobalsot katrā apgabalā pa VIENAM cilvēkam, lai vēlēšanas būtu notikušas, tas pats arī vēlot pašvalbības. Tā kā - mietpilsoniska vārīšanās savā sulā, pat, ja ir savs bizness, principā ir kaitniecība tautas ilgtermiņa interesēm. Dēļ pašapmierināto mietpilsoņu bezdarbības pie varas nokļūst lielākie kretīni, kas ilgtermiņā, arī "kurto biznesmeni" nospiedīs uz ceļiem. Netici? Nu paskatīsimies kas notiks vēl pēc pāris gadiem...
Un protams, viss iepriekšminētais NEBIJA NEVIENAM PERSONĪGI :)) tikai mans offtopic viedoklis :)
Laimonis
Laimonis
12.12.2009. 20:39
1.Raimond-es jau nevienu mednieku nenoniecinu,tas labi,ka tāds entuziasms,bet runa, manuprāt, gāja par pašu faktu-Kā domes deputāts var iet darba laikā(dienas vidū) uz medībām!!!!????
+ redz,ka Tu pats ar uzspļauj tām niansēm,bet saki,ka man "viena-alga"! :)
Oij un par to apjāšanu,labāk nemaz nesāksim,jo tā jau ir atsevišķa tēma.Visa LV sistēma pastāv uz to kā vienam otru apjāt & vēljovairāk šajos laikos katrs meklē iespēju kā kādu uzmest.Ne visi,ir jau arī godīgi sadarbības partneri.
Nesaku,ka esmu svētais par blēdīšanos,bet pret darbiniekiem nē,jo tie ir tie cilvēki,kas man dod algu,ja sākšu viņus kāst,tad kā saki-pats dabūšu pašīt! :)
2.Arni,tapēc es paļaujos uz tādiem cilvēkiem,kas lasa programmas("pasakas") & darbina prātus,kā rezultātā aiziet un novēl par kādu.Varbūt tu tici tam visam,ko tajās PROGR. sola,tā turpināt!!!! :D
Par nospiešanu-tik skaļi labāk nerunā.Ja tēmēji uz mani-ABSOLŪTI neietekmē & neietekmēs šitas viss :D ,jo darbība un kompānija jau principā ir ārpus LV & tas kas notiek Lv,kaut kā nesatraucos arī par nākotni! :)
Tik žēl,ka tu tik bravurīgi runā,bet nevari uzreiz pateikt uz ko tavs teksts tēmēts(NEBIJA NEVIENAM PERSONĪGI-tiešām?)! :) ;)
& par to prom iešanu,kā jau teicu-lūdzu,katram ir izvēles tiesības-skaidrs ir viens brīva vietaq ilgi nestāvēs-gribētāju pietiks!!!!!! ;)
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2026-02-27 12:28
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
12.12.2009. 22:12
Viss mierīgi - kad apkārt sāks klīst dažādu pasaules klejotāju bari [ar svešu mentalitāti un pilnīgi savādāku attieksmi pret cilvēka dzīvību] un sociālā vide būs kļuvusi kā DĀR, varbūt kāds sapratīs, pie kā noved tāda strausa politika.
Ā, bet pareizi, "ubi bene ibi patria", vai ne? Galvenais, ka uz šo brīdi pašam labi...vienalga kādā vidē dzīvo, kādā valodā runās bērni, par ko cīnījās un mira senči...apsveicu, esi kārtīgs kosmopolīts :)
Brīžiem nezinu - kas ir lielāks ļaunums:
-tie, kas manipulē ar muļķīšu masām un caur skaistām reklāmām tiek pie varas un pamazām iznīcina valsti;
-tie muļķīši, ar kuriem manipulē;
vai
-tādi, kam prāta pietiktu, bet kam personīgi ir labi kā ir un - kam ir svešas jūtas "za ģeržavu obidno"...:(
Māris
Māris
Pēdējo reizi manīts 2023-05-30 10:08
12.12.2009. 23:18
Arni,par cik,šeit sākās par politiku,paturpināšu paraudāt arī es.Es,esmu audzināts nacionālā garā.Tātad, loģiski būtu domāt,ka savus bērnus,es audzināju tāpat.Kad viņi sāka ierubīt,kas ir nauda un no kurienes viņa rodas,puikas man sāka prasīt, kāpēc atsevišķiem cilvēkiem,viņas ir tik daudz,es atbildēju, ka šie cilvēki vairāk strādā.Tad,kad viņiem bija ap 10 un 15,tad es lai atkratītos no jautājumu lavīnas,vēl kaut kā varēju izlocīties.Argumentēju savas atbildes,kā vien mācēju,atturēju, drusciņ vēlāk arī no ārzemju darba.Abi divi nevarēja saprast,kāpēc tik daudz strādājot,pa 12-14 stundas dienā,mēs laukos nekādīgi netiekam uz priekšu.Kā visiem,arī mūsu mazā zāģētava,aizgāja pa pieskari,arī visa nat.saimniecība.Ir pagājuši gadi un muļķības es pieaugušiem cilvēkiem vairs nestāstu.Un kam tagad viegli,bet šogad,kad es ar plaušu karsoni,nevarēju atļauties iegulties slimnīcā,pateicu saviem bērniem:"Brauciet projām no šīs, ārzemniekiem iztirgotās, muļķu zemes"! Jūs visi mani varat nosodīt,es pats nekur nemukšu,bet jaunajiem ir jābrauc prom.Un izdarīt to vajadzēja jau sen,tad kad es sapratu,ka mūsu "valsts glābēji" visu laiž pa reni.Uz šodienu lielākā daļa nacionālā ienākuma ir izlaupīta bet nekas,tūlīt "godīgi sadalīs" arī atlikušo.Mēs mierīgi no malas noskatījāmies un turpinam noskatīties.Gan jau kāds manā vietā nobalsos,bet "za Ģeržavu ta obidno".