Šodien vārdadienu svin Didzis, Gaidis, rītdien - Henrijs, Jete, Henriete
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Medību rīki

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 12 lietotāji. Komentāru skaits 8. Pēdējais viedoklis 13.12.2009. 20:14

Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
11.12.2009. 12:39
Bebrs būs nelimitētais.
Kādēļ visu gadu ņurcītie un beigās izmocītie grozījumi tā arī vēl nav pieņemti - man nav skaidrs...varbūt tomēr grib to obligāto atšaušanos kaut kā iemuhļīt pie vienām sāpēm.
Māris
Māris
Pēdējo reizi manīts 2023-05-30 10:08
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
11.12.2009. 14:37
Krievu forumā atsevišķi mednieki saka, ka humānāk ir skaisti nošaut nekā ķert ar cilpām.Un tad es tā domāju par to "skaisto" šaušanu,interesanti,vai viens cilvēks var pateikt, cik bebri pēc" skaistas" šaušanas ir sapūdēti alās.Es esmu pret cilpu likšanu,bet kā jau visur dzīvē,nav tikai balts vai melns,ir jau vēl pelēks u.c.,un ja es redzu,ka bebrs tiek ķerts tā,ka viņš ilgi nemokās un tur neielien citi dzīvnieki,izņemot ūdru vai ūdeli,uz priekšu,un es vēl aizbraukšu un pamācīšos,kā to dara.Var jau arī nedarīt neko.Kamēr vieni, ar saviem privātajiem manipulatoriem, jauc nost bebru dambjus,tikmēr atrodas citi,kuri gudri filozofē,ka tāpat jau tūlīt uzcels no jauna.Kamēr vieni nolaiztajos grāvjos,alās laiž sunīšus kropļot,atrodās tādi,kuriem nekad nav laika pat pastāvēt priekšā ar bisi.Par to,ka bebrs beidzot būs nelimitēts-priecē bet ar to vien jau šodien ir par maz.Lai ātrāk noregulētu šo skaisto un darbīgo dzīvnieku līdz saprātīgam skaitlim,irjāmaksā medniekam.Vai nu par ādu vai par nomedītu vinību.Es atkārtoju, jāmaksā,nevis jāatmet kaut kādas drazas,jo šodien tā jau ir Valsts problēma nevis mednieku.Un nedrīkst būt valstī tāda situācija,ka VAS pasaka;"Ja jūs mednieki necīnīsieties ar bebriem,tad mēs ar jums lauzīsim līgumu".
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-25 09:57
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
12.12.2009. 13:43
Es uzveidoju sadu ierici :)
Andris
Bruno
Bruno
Pēdējo reizi manīts 2024-03-16 20:00
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Alūksne
Medību stāžs: no 1992
Suņi: Krievu - Eiropas laika
Medību trofejas: 2
12.12.2009. 16:52
Izskatās visnotāļ cerīgi! Cik noprotu ,tad mērķauditorija ir cauna un sīļi. Būtu labi darbības gaitā dzirdēt arī kādas atsauksmes par bildē redzamo konstrukciju un tās darbības rezultātiem.Vai sardziņa konstrukciju nevajadzēja veidot nedaudz jutīgāku?
Ne spalvas!!!
Maigonis
Maigonis
Pēdējo reizi manīts 2025-03-03 13:19
Medību trofejas: 12
12.12.2009. 16:53
ko ar štādu medīs?
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-25 09:57
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
13.12.2009. 11:10
Vispar jau tas bija pasakums kopa ar berniem, no sakuma noskatijamies interneta filminu par slazdu veidosanu vienkarsiem lidzekliem (filma slazdi tika likti vaverem) un tad pastaigas pa mezu ietvaros izveidojam so konstrukciju... :)))
Teoretiski caunam, jo par esmu ir uzlikta speka adina... Viss noslepums, jeb intriga slepjas jautajuma, vai Marupes meza dzivo caunas :)))))
Reinis
Reinis
Pēdējo reizi manīts 2025-01-17 22:34
Atrašanās vieta: Amatas novads Nītaure
Medību stāžs: no dzimšanas
Aprīkojums: K2 tupeļmotors un vēl izh-27; HAENEL Jaeger 10
Suņi: Asspalvainais foksterjers
Medību trofejas: 7
13.12.2009. 17:30
caunai katrā ziņā būs par švaku...
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2017-12-31 13:54
Medību trofejas: 47
13.12.2009. 20:14
Andri, teorētiski tā uzparikte domāta caunām, bet praktiski tiks nomedīts kāds Mārupes klejojošs kaķis, kuru, ja tas paliktu dzīvs, tu varētu par mazu, bet taisnīgu samaksu atdot viņa saimniekiem. Ja neizdzīvos, kopā ar bērniem varēsi viņu aprakt. Bet ar klaiņojošiem kaķiem un suņiem ir jācīnās! Ķer garām!