dzintar G. tavuprat ko man tagad darit!?braukt no latvijas vinja gala uz rigu ,lai nopirktu tiesi pie razotaja lodes,vai tomer prasit razhotajam,lai garante kvalitati!!!jo shis lodes latvijas veikalos var teikt ir pashas dargaakas un nupat sak neatbilst kvalitatei!vai pirkt tomer rotweiler"brenneke"kas ir letak un parbaudita kvalitate!?
Slēpts
30.12.2009. 01:29
kā teica paralēlajā pasaulē, tad kapēc tādi sūdi negadās ar citiem ražotājiem?
Gribēju pajautāt,kāds ir ievērojis vai uz dupleksa paciņām ir ražošanas datums vai derīguma termiņš? Diemžēl mājās visas kastītes esmu izmetis.
Slēpts
30.12.2009. 15:57
Kautkādi pieci cipari ir piem. 027 08
Tas 08 varētu būt ražošanas gads. Bračkam ar Dupo 28 12/70 bija problēmas ar pērnā sivēna nobeigšanu vasaras sākumā. Pašm bija iepirktas testam Dupo28 12/76 - trīs pakas aizgāja pa mērķi.Bija ok. Pagaidām ar viņām esmu izšāvis tikai pa lapsu - palika uz vietas. Atlikušas četras patronas vislaik viļāju pa kabatu nekam vairāk nēsmu uzdrošinājies ar viņām šaut. Kautkā vairāk nevieš uzticību tā Duplex munīcija, īpaši lasot jau trešo neapmierināto lietotāju pulka atsauksmes.
es savus Monolītus vienmēr esmu pircis tieši pie Dundura veikalā - pirms sezonas vienmēr nopērku 15-20 patronas - citreiz sezonas gaitaa jāpiepērk vēl, citreiz sezonas beigās vai nākamās sākuma vecās tiek pa mērķi izšautas. nekad neviena patrona vecāka pa 2 gadiem nav bijusi, glabātā mājās istabas klimatā - kā visas citas visus gadus. bet pagājušo gadu (jau raxtīju pārdesmit komentārus iepriekš) 80kg veprīti pēc trim sekli iegājušām Monolit 28 lodēm (ap 5-10cm) nācās piešaut galvā...
Trīs gadus atpakaļ dēļ MONOLIT32 maz trūka, kad būtu aizgājis man brieža bulis, jo lode no 30m attālima nosprūda bulim lāpstiņā. Tāpēc no tā brīža izmantoja pāšlādētās vai RIO lodes.
Tas 08 varētu būt ražošanas gads. Bračkam ar Dupo 28 12/70 bija problēmas ar pērnā sivēna nobeigšanu vasaras sākumā. Pašm bija iepirktas testam Dupo28 12/76 - trīs pakas aizgāja pa mērķi.Bija ok. Pagaidām ar viņām esmu izšāvis tikai pa lapsu - palika uz vietas. Atlikušas četras patronas vislaik viļāju pa kabatu nekam vairāk nēsmu uzdrošinājies ar viņām šaut. Kautkā vairāk nevieš uzticību tā Duplex munīcija, īpaši lasot jau trešo neapmierināto lietotāju pulka atsauksmes.