Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
29.12.2009. 18:41
Veste ir ļoti pieguloša, principā visu šo sezonu ejot (mums baigi brikšņaini masti ir), suns ne reizi nav aizķēries. Bet es vesti uztaisīju nedaudz ciešāk. Veste stiprinās ar lipekļiem, tā kā, ja tomēr aizķeras, tad veste paliek kokā karājoties, un suns aizskrien :) Stiprinājums ir pietiekoši stiprs, lai nenāktu vaļā, bet tomēr, ja parauj, tad suns no veste atbrīvosies.
Pirku JYSKā par kādiem pŗis latiem. Nopirku uzreiz piecas :)))) jo domāju, ka pazaudēs, bet nekā.
Žannai,viss jau baigi labi ar tām vestēm,tikai nekādi nesanāk manam sunim (rietumsibīrijas laika),divas paštaisītās pēc pirmā masta bija lupatās,domāju vai kas nav pareizi,atveda man no norvēģijas firmas ražojumu,tas pats liktenis.Tagad lietoju sprīdi garas lentas no vestu materiāla,ar brīviem galiem.Mūsu apstākļos tās vestes neizdzīvo.
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
29.12.2009. 20:54
Mārim M.
Nu es laikam nebūšu reģionāli tik tuvu, un arī izmēri tur bija dažādi. Es ņēmu mazāko,Jūsu sunim var būt par mazu. Nu ja galīgi nedabūsiet, tad, protams, ziedošu vienu ;)
Dzintaram G.
Droši vien veste nepieguļ kā nākas! Tas jau tāpat, kā ar biksēm, it kā savs izmērs, bet kaut kur jāiešuj.Es savu arī vietām ieņēmu (vienkārši nosēju, jo nedomāju, ka kalpos ilgāk par pāris mastem) Svarīgi, lai uz muguras veste būtu aiz skausta, un jābūt tik ciešai, lai spalva ir pāri vestes malam, tad zari slīd pāri.
Es tā sēžu un domāju , nu jā muļķīga doma , bet tomēr. Sievietes tak matus krāso ,varbūt sunim ar paprovēt ko izbalināt,vai kādu viegli mazgājamu krāsu pirms masta uzpūst uz sāniem. Vestē ,it sevišķi siltā laikā, tam suņukam no karstuma mēle pa zemi velkas.:)))Johaidī... suņiem tak ir pat frizieri ))
Pirku JYSKā par kādiem pŗis latiem. Nopirku uzreiz piecas :)))) jo domāju, ka pazaudēs, bet nekā.
Nu es laikam nebūšu reģionāli tik tuvu, un arī izmēri tur bija dažādi. Es ņēmu mazāko,Jūsu sunim var būt par mazu. Nu ja galīgi nedabūsiet, tad, protams, ziedošu vienu ;)
Dzintaram G.
Droši vien veste nepieguļ kā nākas! Tas jau tāpat, kā ar biksēm, it kā savs izmērs, bet kaut kur jāiešuj.Es savu arī vietām ieņēmu (vienkārši nosēju, jo nedomāju, ka kalpos ilgāk par pāris mastem) Svarīgi, lai uz muguras veste būtu aiz skausta, un jābūt tik ciešai, lai spalva ir pāri vestes malam, tad zari slīd pāri.