Visādos forumos runā par to, ka kvalitāte švaka, aizslēgs ir trausls un citādas fīčas! Es pats neesmu baigi čekojis, bet arī netaisos! Ja ir izvēle starp 75 un 85, noteikti ņem 75!
Paldies visiem par viedokli un padomiem !
Pēdējais:
Andi ! Par 7x64... Man šķiet stipri līdzīgs tevis ieteiktajam .30-06... Jaudas ziņā un tā...
Kur tad knifs ? Mani savukārt vairāki aģitē uz 7x64... Vispār pats biju domājis par .308win....
Vienīgais mīnus šim kalibram 7x64 ir mazs klāsts, amerikas firmas vispār neko nepiedāvā, jauda ziņā viņs ir starp 308w un 30-06, tuvāk 30-06, stipri mazāks atsitien nekā 30-06
Aivar, Tu jau pamaniji ka katrs no šiem večiem slavē savu plinti, bet ne kaimiņa un pasarg dievs vēl labākā drauga. Pašam ir bijis daudz dažādu stobru un varu teikt vienu, cenu kategorijā no 1100.- līdz 1200.- nav nekā labāka par SAUER 202, MANNLICHER CLASSIC un MERKEL KR1. DOCTER optikām gadās problēmas tikkai ar jauno UNIpoint sēriju. Vecā klasika ir OK. Tici man, nu nevajag Tev tos LEUPOLD un BURRIS no štatie pērc Eiropas klasiskās optikas un miers mājās. Starp citu runājot par optikām, šonedēļ biju iebraucis HUBERTĀ un tādu piedāvājumu kā tur es nevienā bodē Latvijā vēl neesmu redzējis. SWAROVSKIS, SCHMIDT&BENDER, MEOPTA, SHIRSTONE UN DELTA apmēram kādi trīsdesmit modeļi. Pašam acīs iekrita SCHMIDT&BENDER 2,5-10x56 ar sarkano punktiņu par 980.- Ls. Mans ieteikums, netrako un nepērc pirmo ko patausti, lai nesanāk kā jaunībā mums visiem tas bieži ir gadījies, kura pirmā iedeva tad tā arī lielā mīlestība līdz ausīm, labi ka attopies un vēl nav par vēlu. Latvija ir maza, pabraukā pa mūsu vadošajām bodēm un papēti, kad pats būsi aptaustijis visus variantus, tad arī sapratīsi kas ir tavs. Un vispār šodien ir piektdiena - priekā!
Ja pavēro bildes par viesmedībām Afrikā, tad redzams, ka pārsvarā karabīnes rotā optika ar "zelta riņķi", t.i. LEUPOLD, ko tajā starpā izmanto arī mūsu bāleliņi. Tā, ka tas tomēr par kaut ko liecina attiecībā uz LEUPOLD optiku.
jaa!!mani arii interesee A.Anspoka nepatika pret 7x64!kur ir objektiivs pamatojums?
manlicheram stobrus stancee krievu izmash.....taa,ka var buut visaadi...
Pēdējais:
Andi ! Par 7x64... Man šķiet stipri līdzīgs tevis ieteiktajam .30-06... Jaudas ziņā un tā...
Kur tad knifs ? Mani savukārt vairāki aģitē uz 7x64... Vispār pats biju domājis par .308win....
Rīt jābrauc uz šautuvi šīs sezonas patronas likvidēt gludajam...
Un tad "priekā" ! Gaidam jauno sezonu, cerams ar jaunu spico :)))
manlicheram stobrus stancee krievu izmash.....taa,ka var buut visaadi...