Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
08.03.2008. 00:16
Lietoju Peltoru(Zommers), tajā skaitā arī dzinēju medībās. Esmu ļoti apmierināts.Protams stiprs vējš un lietus ir šķērslis. Vienu gan droši varu pateikt, ka lietojot austiņas sāc kļūt disciplinētāks attiecībā uz savām kustībām un troksni ko pats sacel. Pirmo reizi kad gāju ar austiņām uz bebru likās ka pa mežu pārvietojos nevis es bet gan ziloņu bars, pie kam apkrauts ar žvadzošām ķēdēm, kā arī slims ar aizdusu smagā formā......
Tā kā ja pierod pie liela skaņas informācijas daudzuma, ir OK........
Man ir jukon monoklis ar austiņām un mikrofonu.Tumsā ar duracel baterijām var atšķirt zvēru līdz 80 metriem.Ar austiņām sadzirdēt var klusā laikā diezgan tālu,tikai dzirde ātri piekūst.Caur logu var no mašīnas dzirdēt kā kaimiņi aiz loga strīdās :).Pirku zommerā pa 120 ls.
Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
29.02.2008. 15:43
Esmu mēģinājis spēlēties ar t.s. digitālajām austiņām šautuvē - ideāla lieta, lai noklausītos svešas sarunas kādu 20m attālumā, kur bez "ausīm" fona troksnis visu noslāpē, tai pašā laikā šāviena troksni noslāpē ideāli! Ar divām pogām ir iespējams pieregulēt sev vēlamo fonu. Mežā nēesmu mēģinājis.
Esmu lietojis nedaudz Peltor ausis. Stiprā vējā pilnīgi garām. Bet mierīgā vasaras laikā sēdēju visu laiku kā uz adatām, jo liekas, ka nepārtraukti kāds nāk:) Toties šāviena brīdī patīkami slāpē troksni.
Čoms lieto dzinējmedībās- apmierināts.
Jautajums - esmu daudz dzirdejis par austinam, kas notushee mezha skanas un palidz "sadzirdet" dzivnieku pienakam. Ir kads lietojis? Kadas atsauksmes un kadi izcenojumi?
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
Tā kā ja pierod pie liela skaņas informācijas daudzuma, ir OK........
Čoms lieto dzinējmedībās- apmierināts.
Vējā vispār pretīgi, visu laiku tāds šššššššššš'!
Bet, labāk ir viennozīmīgi! Ja tikai medībām un šautuvē pavadi maz laika - nevajag pirkt!
Tikai aktīvās ausis pastiprina apkārtesošās skaņas (izņemot skaļākas par ~80dB).