Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Informēju jūs par negodīgo Purnavu muižas konkursu!

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 13 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 10.01.2010. 10:22
Ar medībām saistītās tēmasSacensības

Toms
Toms
Pēdējo reizi manīts 2020-02-19 20:55
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Z-Vidzeme
Medību stāžs: no 10 gadu vecuma
Aprīkojums: Ir kājas un rokas.
Medību trofejas: 10
Žanna
Žanna
Pēdējo reizi manīts 2023-11-02 23:18
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Aizpute
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
10.01.2010. 09:40
Paklau, es, būdama laikam gaišmate, nevaru atrast PM lapā tās konkursa bildes :(
Aigars
Aigars
Pēdējo reizi manīts 2010-01-09 20:41
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
09.01.2010. 20:41
Nuuuuu čal! Ja žitāda fotogrāfija uzvarētu, tad tiešām būtu ko brīnīties! :D
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2011-11-11 15:55
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Jelgava
Medību stāžs: 21+
Aprīkojums: atbilstošs
Suņi: Tedis
Medību trofejas: 4
09.01.2010. 09:48
Balsu pirkšana pie mums tak ir normāla parādība. :D
Žanna
Žanna
Pēdējo reizi manīts 2023-11-02 23:18
Atrašanās vieta: Aizpute
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
09.01.2010. 00:27
JāniD.
Kādus trīs gadus atpakaļ, es neatceros, kas, rīkoja konkursu, kurā varēja iesūtīt savu mīluļu- suņu un kaķu boldes. Pati taja konkursā nepiedalījos, bet pasekoju. Tā kā konkurss tika plaši izreklamēts masu mēdijos, bilžu tika iesūtīts daudz, lielākā daļa neprofesionālas, bet smukas n mīļas, bija smieklīgas. kāds bija visu pārsteigums, kad ar pirmo dienu ar MILZĪGU atrāvumu līderos izvirzījās fotogrāfija, kurā bija attēlots nekoptā zālājā tupošs noplucis vilkveidīgs suns, kas, pagriezis dibenu pret objektīvu, atvainojiet, di***sa! Šī ilde arī uzvarēja ar vairākīem tūkstošiem balsu (visiem citiem bija pārsi simti vai desmiti). Kā vēlāk sklaidroja, ir speciālas programmas, kas tavā vietā var automātiski balsot ar noteiktu laika intervālu.Vairāk šādus konkursus rīkotāji neatārtoja.
Skumji.
Man liekas, ka cilvēks apskata bildes un nobalso, par to, kura patīk, nevis tāpēc, ka tā ir drauga bilde!
Raitis
Raitis
Pēdējo reizi manīts 2022-10-28 00:07
Atrašanās vieta: Saldus, Blīdene,Bukupe
Medību stāžs: IR
Aprīkojums: 5stobri
Suņi: Bavārietis
Medību trofejas: 43
08.01.2010. 22:14
njā,vēl gribāspiebilst,ka būtu vēlams jau konkursa sākumā noteikt kategorijas,kādās bildes iesūtāmas,jo piemeeram kategorija "foto trofeja" parādījās tikai pēc konkursa beigām...žēl,jo daža laba bilde man arī būtu bijusi šai nominācijai
p.s.manuprāt ir pasveicami,ka šāds konkurss notiek..protams,pirmie kuceeni jaasliicina(tadeel ir mazas nepilniibas),bet ideja apsveicama;)
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2015-03-07 18:07
Mednieku organizācija: MK Vūlkāns
Atrašanās vieta: Jelgava
Medību stāžs: 10 gadi
Aprīkojums: Toz 34, Tikka T3 Forest
Suņi: Taksis
Medību trofejas: 3
08.01.2010. 15:01
Neredzu,ka es būtu negodīgi rīkojies!Kā Andris pareizi saka,konkursu vajadzēja rīkot sadarbībā ar Medniekiem.lv un balsot varētu tikai reģistrējušies biedri! Tad arī nebūtu radusies šāda strīdīga situācija,jo tak loģiski,ka draugi un radi atbalstīs savējos! Lai nu paliek,jo taisnība tāpat būs Ilonas pusē,es varu kaut izstiepties! Vēlu veiksmi balvas ieguvējam un ceru,ka nākamreiz konkurss tiks labāk organizēts!
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-25 09:57
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
08.01.2010. 12:27
1:0 par labu Ilonai....
Vismaz no logikas un pareizrakstibas viedokla :)
Kaut ari pats konkursins Purnavu muizai nav seviski izdevies, ideja laba, bet slikta apmeklejuma del izpildijums- so so....
Labak butu nemusi un sadu konkursu organizejusi sadarbiba ar www.medniekiem.lv, un ilgaka laika posma, tad ari rezultats butu interesantaks....
Ilona
Pēdējo reizi manīts 2010-03-25 12:46
Lietotāja statuss: Vērotājs
08.01.2010. 12:06
Godātie foruma dalībnieki! Lai izteiktu "Purnavu muižas" viedokli šajā strīdīgajā jautājumā, šeit iekopēju mūsu vakardienas e-pasta saraksti ar Dubulta k-gu:
- Kamdēļ balsojuma rezultātu tabulā Jānism Dubultam,tas ir man, stāv jautājuma zīme!? Paldies,veiksmigu dienu! Jānis
- Balsojumu par Jūsu fotogrāfiju, mūsu vadība nolēma neņemt vērā, jo mūsu mērķis ir saņemt reālus balsojumus no cilvēkiem, kas patiešām ir aplūkojuši fotogrāfijas, izvērtējuši tās un nobalsojuši par to, kas vislabāk patīk, nevis spama e-pastus ar pilnīgi vienādu tekstu no simts “draugiem”, kā tas ir Jūsu gadījumā.Ar cieņu,Ilona Dance
-Tas nu gan nav godīgi,jo nebija jau teikts ka draugi un radi nevar balsot! Nēsmu teicis nevienam,ka jābalso par mani,pateicu,ka piedalos fotokonkursā un lai ieiet jūsu mājaslapā un apskatās un nobalso! Un teksts bija vienāds,jo visi prasīja kas jāraksta lai nobalsotu! Tā kā uzkatu nēsmu krāpies,ka draugi un radi mani atbalstījuši!
-Un tomēr, lūdzu saprotiet, ka šeit nav runa par to, cik kuram ir radu un draugu, kas būtu gatavi izpalīdzēt un nobalsot. Runa ir par fotogrāfijām. Mēs paturam sev tiesības pasniegt šo balvu autoram, kura fotogrāfija cilvēkiem ir vislabāk patikusi. Šī taču nav balva “par izcilām organizatoriskām spējām” vai “gada personība”.
Piekritīsiet, ka no pārējo autoru viedokļa, diezvai godīga šķistu šādā veidā gūta uzvara. Ar cieņu,Ilona Dance
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
08.01.2010. 09:37
Jāni agrāk ja es vēlējos no Medniekiem.lv novilkt desktopam bildi, tad pāri visai bildei bija šī te saita elektroniskā adrese, tagad diemžēl tas nav un kāds tiešām var tavas bildes izmanot savtīgos nolūkos. Tāpēc jācer uz godīgumu. Bet zinot daudzus tautiešus, tad nav labākā varianta kā ieriebt citam Latvietim. :(
Paldies Dievam esmu Latgalieties un mani tas daudz nesatrauc, nedaudz savādāk mēs Latgalieši attiecāmies pret visu.