Jā,par piķi,tā arī neviens nepateica.Jo paskatoties informāciju,praktiski visu varu izdarīt pats.Vienīgi iteresē komplekta cena Vācijā plus pasts."Andri kaļis." To, ka šeit Latvijā maksā apm, 200Ls,es pats zinu.
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
08.01.2010. 11:12
Privati pat nemegini rakstit vacijas razotajam, ignores!!! Vini ir pieradusi stradat tikai kedite- razotajs, tirgotaj, klients..... Tapec vienigais ko varu darit paprasit frankonia, vai kettnera cik tas maksa vacija...
Man ir Talsos taisitie ātri noņemamie kronšteini,esmu ļoti apmierināts.Sakuma uzliku punktu, un kad ievajadzējas optiku,ari to uz tās pašas bāzes uzlika.Viss ātri noņemams un uzliekams.Kronšteini vizuāli labi izskatas,un stabili kalpo.Domāju ja vajadzētu kautko vēl piekombinēt nebutu problēmu.Cenas es domāju ari nav mainijušās kopš tā laika kad es liku,110ls par kronšteiniem,uzlikšanu,un piešaudi.Atbalstīsi pašmāju meistarus.
Paldies Andri par informāciju,bet tad gandrīz labāk ir atbalstīt pašmāju meistaru,vel jo vairāk,ja es to saštimēju kopā ar studenta kontrollidojumu.Vēlreiz liels paldies par apjomīgo informāciju.
Seit ir redzams ka tiek montets uz kombineta, vai gluda... http://www.frankonia.de/shop//...