Atrašanās vieta: darbadienas Rīgā, pārējās dienās ZA Vidzemē
Medību stāžs: no 2001
Aprīkojums: IŽ-54; Marlin 70HC; Browning A-Bolt Shotgun 12 cal
11.01.2010. 11:11
Ja pie sienas ādu likt, tad sanāk ciešami, bet ja ko gribas pašūt, tad neviena šujmašīna cauri neņem. Saprotams, kāda cena, tāda kvalitāte. Vīru sauc Ēriks 29139921. (M/C vedu pārģērēt, tad gan tīri ciešami bija, bet bebri der tikai mašīnā uz benķa paklāt).
Jā, šitais vecītis arī baigi fiksais.
Ar uzskaiti viņam ir nopietnas problēmas.
Decembrī teica, ka labāku ķīmiju esot sācis lietot un ādas būšot gludākas.
Iedevu 8 labus ziemas bebrus ar mazkalibrenu šautus, atpakaļ saņēmu brīnumus maigi sakot.
Lūšus puslīdz labi uztaisīja.
Tagad gatavi ir vilks, kuilis, bebrs. Skatīšos, kas tur sanācis.
Pēc mēneša ir jāzvana un jātraucē, jo vēlāk viņš atbild, kur tik ilgi biji, man te nav noliktava un atdod pārpalikumus.
Nu jā baigi jāskatās līdzi,ko atdod ģērēt un ko saņem atpakaļ,jo man ar Nākotnes ģērētavu bija strīds par ādām un par cenām! Aizvedu lapsas nodīrātas izžāvētas un bez galvām un ķepām.Ar saimniek sarunāju pa 7ls gab,kad braucu pakaļ man tika dodas plikas un ar galvām un ķepām un prasīja 13ls gab uztaisīju traci un dabūju vietā labas lapsas!Ja ir iespēja labāk vest kkur citur,nebūs jākašķējas!
Ar uzskaiti viņam ir nopietnas problēmas.
Decembrī teica, ka labāku ķīmiju esot sācis lietot un ādas būšot gludākas.
Iedevu 8 labus ziemas bebrus ar mazkalibrenu šautus, atpakaļ saņēmu brīnumus maigi sakot.
Lūšus puslīdz labi uztaisīja.
Tagad gatavi ir vilks, kuilis, bebrs. Skatīšos, kas tur sanācis.
Pēc mēneša ir jāzvana un jātraucē, jo vēlāk viņš atbild, kur tik ilgi biji, man te nav noliktava un atdod pārpalikumus.
Vēlētos zināt kur ir kāda ģērētava Valmieras vai Cēsu rajonā?
Un par cik vidēji var pārdot Lūša ādu?
Sākuma lapā ir sludinājums lūsis, vilks 60-80ls.