da problēma radās,palasīju ieteikumus un sākšu rīkoties. Ceru, ka var e su nosūtīt arī zvēra foto, sprostā,...rīt...
Slēpts
18.11.2012. 17:56
Ūdrs takš saudzejamais dzivnieks, nošaut gan šaubos vai tev izdosies, pārak manīgs, un lamatās iekrīt tīri nejaušības pēc, kā teikt loterija, 1/miljonu, man gan ir bijuši, bet 6 gadi ar lamatām un tikai 2, ar stobru 1, tas pats aiz šausmīgas pārskatīšnās, kopā tikai 3 par visiem 12 gadiem, redzējis gan esmu ļoti daudzus, bet šamie kā sliekas ielien "zemē".
Nekur viņi nelien un nekur neglabājas (dienā),kā nāk nakts tā aiziet dzīvē,šitie mošķi taču ir trokšņaināki par mežacūku baru. Vienu brīdi man šie kaitēkļi bija ezerā,zivju izēšanu es vēl piecietu,bet kad krastā sāka krauties kaudzītes no vēžu čaulām,uzkāpu uz kara takas,pārdevu ādas-nopirku vēl vienu plinti. Priecīgus svētkus!
Esmu topošais mednieks un par tādu kļūšu tikai dēļ ūdriem, ūdelēm, caunām un bebriem. Pārējie pagaidām man netraucē dzīvot. Par ūdru esmu lasījis, ka ja noker dzīvu aizved km 70 un palaid - atpakaļ nenākšot. Bet lai noķertu dzīvu ir nepieciešama ķeramkaste. Varbūt kāds var padalīties ar kādu shēmu vai rasējumu. Materiālu dabūtu, uztaisīt varētu, tikai nezinu kas, kā un cik... Jau iepriekš pateicos!
Jā, tūlīt Tevi nomētās ar tekstiem,
ķipa - esmu profi malu mednieks, man ir Tevi interesejosie rīki, rasējumi,
še mans telefons un adrese, tikai nevienam to nesaki.
lai paliek uz katra paša sirdsapziņas visi viņa pārkāpumi, bet publiski ar tiem lielīties gan nebūtu prāta darbs :(
ķipa - esmu profi malu mednieks, man ir Tevi interesejosie rīki, rasējumi,
še mans telefons un adrese, tikai nevienam to nesaki.