Tam Aivja kronšteinam ir viens trūkums - viņu piegriezt ir sarežģīti, jo tā fkn skrūve grozās uz riņķi. Bet tā, savas funkcijas pilda labi. Ja rēķina, ka tas ir ilgtermiņa pirkums, kas gan ir 12 lati - viena gada laikā: lats mēnesī...tā laikam nav tāda bēda, lai nepirktu :)
"..tā fkn skrūve grozās uz riņķi.." - tādiem gadījumiem man vienmēr kabatā atradīsies pilīte epoksīda sveķu :)
pirku es viņu ar apsvērumu, ka negribēju gaidīt 2-3ned. kamēr Honkongiets man atsūtīs un arī pašam taisīt (lai arī prieks lielāks) sanāk liels čakars, tā kā man mājās nemētājas nekādi stanoki.. es labāk tās pāris stundas pastrādāju, nevis vandos pa latgalīti un locu bleķus.. nopirkšana man aizņēma 1 minūti. tikai nepārprotiet, labprāt taisītu pats, tikai šis variants manā situācijā ir vieglāks un lētāks..
Sodien ari nopirku tadu kronsteinu kas bilde ari gandrs veikala... nu nez prieks gluda neko vairak nevajag un tas ka ta skruve griezas uz rinki man netrauce jo savilku ar atsledzinu un gaisma spid tur kur vajag..
Slēpts
14.01.2010. 21:39
a kāds tas kronšteins? stingrs? nebūs tā, kā pēc pāris reizēm tās plāksnes izlocīsies un nevarēs vairs savilkt?
ne tas plaksnitesir loti stingras un vinas nevar izlocities... plaksnitem ieksa amartizacijai un lai neskrape ieksa ir gumijas un stingri savelkot nekas tor nekustas... Veel sodien biju galerija azur un tur mednieku veikala redzeju sadu kronsteinu ka pirmaja lapa, bet vins ir tik liels ka gludajam par lielu, vienigi vins der virs optikas lukturi uzlikt...
saņēmu no ebay LLenser p7 ar vada slēdzi un kronsteinu pa 56 Ls.Kronšteins man nepatīk, kad skrūvē kopā, jātura gan plinte, gan lukturis, gan kronšteins, neērta padarīšana, ja nu vienīgi uz gludo, spicajam jaliek vēl gumijas starplika. daudz ertāk ir viņam uzlikt 30 mm gredzenu un Wīveri pie pastobres.
Slēpts
15.01.2010. 09:21
Vai meģinaji viņu daba? Stara garums un t.t. vai apmierinats? Izstasti ludzu, jo reklama ir viens bet info no lietotaja pavisam kas cits!!! Es domaju ka visiem bus interesanti.
pirku es viņu ar apsvērumu, ka negribēju gaidīt 2-3ned. kamēr Honkongiets man atsūtīs un arī pašam taisīt (lai arī prieks lielāks) sanāk liels čakars, tā kā man mājās nemētājas nekādi stanoki.. es labāk tās pāris stundas pastrādāju, nevis vandos pa latgalīti un locu bleķus.. nopirkšana man aizņēma 1 minūti. tikai nepārprotiet, labprāt taisītu pats, tikai šis variants manā situācijā ir vieglāks un lētāks..