Aivar klau ir medību likums un arī iekšējie kolektīva likumi kurus jūs lemjat un reģistrējat.ja neesi bijis uz sapulcēm pats vainīgs.Dzinējmedības notiek katru sesdienu un svēdienu,un arī darba dienās ja kāds aktīvs mednieks ir ielencis Lūsi vai Vilku.nekā personīga.Neesi slinks un vari pazvanīt bosam ar.roka tak nenokritīs.ne tā.
iespejamaa problema cik sapratu tu esi jaunais biedrs saja kolektiva ja taa tad ari tas varetu buut par iemeslu..
Raimond+++++ pikritu tawam viedoklim pilnibaa pedejais teikums tiesi meerkii
Nu ok, taisnība ir kaut kur tur ārā.
Jebkurā gadījumā, novēlu jums katram stipru un saliedētu kolektīvu. Un atbildīgu rīcību.
Rezumē.
Es personiski atbalstu kārtību, kad par nākamajām dzinējmedībām tiek lemts beidzamo medību dienā večiem kopā esot, un ja rodas izmaiņas, tad apziņošana ( iepriekš atrunāta) no vīra uz vīru, lai bosam patiešām rēķins nav astronomisks.
šaujam garām! Ne spalvas!
Ja godīgi, vadīju setdien izgājienu uz (lapsam,zakjiem) reāli zināju, kuri par to interesējušies, tiem arī pārzvanīju un visi pastāstīju, pārējiem, kas neizrādīja interesi nezvanīju, visu cieņu, bet zvans arī maksā, un pastāstīt visu, bez jēgas un dzirdēt es neiešu, kam man to...
Nu nez...Mums ir pavisam vienkārši...Mums ir sapulces lēmums, ka medījam no atklāšanas(otrā oktobra sestdiena)sākot, katru otro sestdienu, jeb 1x2nedēļās, jeb 2x mēnesī. Esam 4 medību vadītāji sezonas sākumā izvelkam lozes kādā secībā vadīsim un tā arī notiek. Pēc kārtējām medībām vakarā aktīvie aprunājas kur varētu nākamreiz tikties un ko ņemt. Tālāk jau tas ir nākamā medību vadītāja ziņā izlemt kur un cikos tikties, ko un kā ņemt... Un tad vēlākais 3 dienas pirms medībām izsūtam visiem e-pastus ar info(kur, kad,cikos utt..) un tiem kam nav e-pasta(mums tādi ir divi) tiem medību vadītājs var pazvanīt. Viss.. Ir kārtība, visi informēti, gribi brauc, negribi nebrauc!
Raimond+++++ pikritu tawam viedoklim pilnibaa pedejais teikums tiesi meerkii
Jebkurā gadījumā, novēlu jums katram stipru un saliedētu kolektīvu. Un atbildīgu rīcību.
Rezumē.
Es personiski atbalstu kārtību, kad par nākamajām dzinējmedībām tiek lemts beidzamo medību dienā večiem kopā esot, un ja rodas izmaiņas, tad apziņošana ( iepriekš atrunāta) no vīra uz vīru, lai bosam patiešām rēķins nav astronomisks.
šaujam garām! Ne spalvas!