Šodien vārdadienu svin Magda, Magone, Mērija, rītdien - Krista, Kristiāna, Kristiāns, Kristīne
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Pareiza šaušana

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 33 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 24.07.2014. 00:32
Ar medībām saistītās tēmasSacensības

Māris
Māris
Pēdējo reizi manīts 2023-05-30 10:08
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
19.01.2010. 22:35
Sapratu,un kur,par cik un fasējums pakā Lapua.Pie reizes,to pašu arī par NORMU 9.7gr. Jau priekšlaicīgi pateicos par info!
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2021-10-14 19:00
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Saldus - Zvārde
Medību stāžs: no 1986.gada
Aprīkojums: Brownig Bar 30-06,Iž -18 12kalibrs
Suņi: Rīzenšnaucers
20.01.2010. 08:09
Norma 50gab.pakā = 0,95LVL PM veikalā,bet Šauļos mednieku veikalā pakā = 50gab.plaukta cena 0,68LVL,bet kaulējoties un ņemot 2 un vairāk pakas ~ 0,60LVL.Lapua Zomerā.Par daudzumu un cenu nepateikšu,jo reiz mēģinot,secināju ka šī munīcija manai plintei nepatīk.
Māris
Māris
Pēdējo reizi manīts 2023-05-30 10:08
20.01.2010. 09:23
Paldies par info., beidzot gribētu apstāties pie divām munīcijām.Par" resno"-skaidrs,bet ar "tievo"-kā beidzas paka,tā no nākošās firmas, vai arī tās pašas,tikai cits lodes svars.Protams,vismaz 5 patronas papīrā.Lapsas paliek arvien uzmanīgākas,un turas no ceļiem pa lielāku gabalu.Tātad arī šāvienu attālumi lielāki un līdz ar to arī šāvieni jāizpilda rūpīgāk.Ir Latvijā beidzot ziema, un jāsāk rēķināties arī ar mīnusiem.Starp citu,pagājušo nedēļu nopūtu divām lapsām pa apakšu .Abi šāvieni tika izdarīti uz lielāku attālumu, bet nesteidzotie, un no atbalsta.Vēlreiz paldies Jānim un Aivaram.
Slēpts
13.07.2014. 00:19
Halo, nevar no foruma adminiem nopirkt LIETOTĀJA statusu? Kas tas par idiotismu, tip man n-tās ciktur reizes jāielogojās, lai varētu uztaisīt tēmu un uzprasīt jautājumu? WDF?
Slēpts
Andis
Andis
Pēdējo reizi manīts 2023-12-28 13:52
Lietotāja statuss: Eksperts
Mednieku organizācija: oksalis.lv
Atrašanās vieta: Austrumlatgales virsmežniecība
Medību stāžs: 3 gadiņi
Aprīkojums: mazs, mazs nazītis...
Suņi: Taksis - Lara
13.07.2014. 08:27
Kristap - viss jau ir izrunāts... Meklē vēsturē! )
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2021-12-22 11:58
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Madona
Aprīkojums: Kaut kāds nebijis, bet ir ...
Medību trofejas: 1
13.07.2014. 09:21
Tēmas nosaukumam "Pareiza šaušana" atbilstoši varētu būt šie video, tiesa gan šaušanai stāvus ar spēcīgākām biszālēm šitā recepte diez vai ģeldēs ... ;-)
[youtube::p1GTOqOt9E0]
[youtube::VLhpSJlOMPo]
[youtube::cPD8uMiXkhI]
Slēpts
14.07.2014. 14:52
Kristaps Štāls
Vakardien, 00:19
Halo, nevar no foruma adminiem nopirkt LIETOTĀJA statusu? Kas tas par idiotismu, tip man n-tās ciktur reizes jāielogojās, lai varētu uztaisīt tēmu un uzprasīt jautājumu? WDF?

Pārskaiti 10 eur uz manu kontu - uztaisīšu tev tēmu. Ja gribi lētāk tad izdomā vismaz trīs tēmas - maksās 20 eur. :D
Slēpts
14.07.2014. 17:08
Kristap - viss jau ir izrunāts... Meklē vēsturē! )

@Andis Liepiņlauskis: Ej tu pats un pameklē vēsturē. Ko man tagad izrakt un izlasīt visu forumu? Forums nav sakārtots un to es varu kā web dizainers un gadiem ilgs forumu lietotājs objektīvi pateikt. Forumos ar saturu tiek konstruktīvi veidotas atbildes uz jautājumiem. Kad jautājums atbildēts, raksts tiek slēgts un arhivēts. Esmu tāda foruma lietotājs, kurā tēmu postēšana ir limitēta uz konkrētām sadaļām attiecībā pret lietotāja statusu. Ja šis forums būtu tādā līmenī, tu varētu man pasūtīt uz attiecīgo sadaļu, kur jautājums ir atrunāts. Citādi te spīd lieliskā latviešu-delfu komentētāju mentalitāte. Tu jau pats nezini, kur "foruma vēsturē" šis jautājums ir atrunāts.

Jautāšu vēlreiz: un tam kurš zin atbildi, nevis piedāvā savu debīlo cinisko ņirgu: Kas tas par idiotismu, tip man n-tās ciktur reizes jāielogojās, lai varētu uztaisīt tēmu un uzprasīt jautājumu?

Es tagad rakstu off-topic tēmā, tikai šī iemesla dēļ. Sanāk, ka lai kontrolētu situāciju, ka jauniņie nāk uz uzdod debīlus jautājumus, kas faktiski būtu svētīga lieta:
1) Tiek radīta barjera starp potenciāli jēdzīgiem lietotājiem
2) Jaunie komentē un posto nevietās
Varbūt tomēr prātņ-nāc-mājās?
Aivars
Aivars
Pēdējo reizi manīts 2024-06-19 18:05
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Saldus , Druva,Zvārde
Medību stāžs: no tāļā 1989.gada
Aprīkojums: sauer, krieghoff,banelli,gruening&elmiger ,anschutz, ,blaser R8
Suņi: viens boksers
14.07.2014. 18:15
...Kristap , pieklājību un lēnprātību,lūdzu . ar šūmēšanos te tālu netiksi. medniekiem ir pasmags humors . ja iesākumā nevari "pārvārīt" pat to, tad apdomā vai pareizā kompānijā esi iemaldījies,:). ar jauniņo jautājumiem forumā viss ir ok, bet "delfotāji" un citi daudzgudrie izgaismojās uzreiz. tā ,ka prātiņš šitās mājās ir atnācis arī bez rekomendācijām.,:).
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2022-01-27 10:08
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Krimuldas pag.
Medību stāžs: no 1988g.
Aprīkojums: Iž27; Haenel Jaeger 10, 30-06; Meopta Meostar R1r 3-12x56
Suņi: KEL
Medību trofejas: 6
14.07.2014. 18:35
Varbūt tomēr prātņ-nāc-mājās?

Reizēm tomēr ir labi, ka Danīels mums tāds lēnīgs.
Izklausās, ka jautājums patiešām sarežģīts. Pat tik ļoti sarežģīts, ka nevienam citam līdz šim nav ienācis galvā un neviena līdzīga tēma vēl arvien nav iesākta.
Jā grūti būt jaunam un gudram.