Šodien vārdadienu svin Magda, Magone, Mērija, rītdien - Krista, Kristiāna, Kristiāns, Kristīne
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Pareiza šaušana

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 33 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 24.07.2014. 00:32
Ar medībām saistītās tēmasSacensības

Edgars
Pēdējo reizi manīts 2026-07-21 16:17
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: Pabaži Jaunbērze
Atrašanās vieta: Ozolnieki
Medību stāžs: vairāk kā 20 gadi ar pārtraukumiem:)
Aprīkojums: Mauzers
Suņi: Es pats kā suns
Medību trofejas: 2
21.07.2014. 15:26
Ir pieredze, rasējumi, utt, kā tādu uzbūvēt, jeb kārtējais gudrais komentārs?
Slēpts
21.07.2014. 16:17
Es tādu māku uzbūvēt. Bērnībā darīts. Bet man tas atkal būs aktuāli pēc gadiem 8iem, kad puikas paaugsies, tagad negribu iespringt.
Edgars
21.07.2014. 16:24
Tagad gribas tukši pamuldēt, un citus gudri pamācīt vārdos:)
Aivars
Aivars
Pēdējo reizi manīts 2024-06-19 18:05
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Saldus , Druva,Zvārde
Medību stāžs: no tāļā 1989.gada
Aprīkojums: sauer, krieghoff,banelli,gruening&elmiger ,anschutz, ,blaser R8
Suņi: viens boksers
21.07.2014. 18:14
...laba ideja un pamuldēšana ir stingri attālinātas izdarības. pilnmēness beidzies ,bet ,...karstums jau cilvi ari ietekmē.,:) Mārkulīčos Vilnis nopietni darbojās pie skrejošās cuciņas stenda gaisenēm. būs pat atbilstošs samazināta izmēra mērķis pus distancei-17,5m ,ja nekļūdos. ja grib uztaisīt labi,tad lēti un nekas nesanāk. ja vajag galīgi lēto stendu- "daždienīti",tad noderēs pāris velo riteņi bez gumijām ar gultņiem, šņore, urbjmašīna ar reversu un skriemelīti urbja vietā piedziņai. nedaudz dēļi un līstes karkasam ,+erudīts izpildījums .rasējums nebūs.,:) kaut kas līdzīgs pāris gadus atpakaļ bija redzams MMD žurnālā.
Edgars
21.07.2014. 19:26
Nu kaut kas tuvāk risinājumam, pašķirstīšu vecos MMD, vismaz par šo paldies, uz Markulīčiem arī nav tālu, uz Zvārdi laikam vairs nebraukšu, tur cik saprotu karstums galvās
Aivars
Aivars
21.07.2014. 22:01
...braukt vai nebraukt uz Zvārdi ,tā ,protams,personīga lieta. šo sestdien Zvārdē ir "pašaudīšanās" ,tajā skaitā ar 22LR pa skrejošu cūķi . ja ir interese ,var papētīt esošos stendus, tikai jāuzjautā Tomam,vai Jānim. laipni aicināti.
Edgars
21.07.2014. 22:18
Es visnotaļ cienu gan Jūs gan Aruma kungu, bet Jūsu uzbraucieni bija pilnīgi nevietā, es visnotaļ vēlos patrenēties pie māja ar gaiseni pa skrejošo patrenēties, diemžēl pēc pabūšanas vietās kur šauj pa divkājainajiem, vajag patrenēties, un gribētos tomēr kaut ko precīzāku, ja ir pieredze ar GAMO lūdzu, ja ir citi varianti lūdzu, bet varbūt tomēr nevajag visiem uz....
Slēpts
21.07.2014. 23:19
Visiem ko?? Liet ar lejkannu info par primitīvu konstrukciju, ko veidoju 12 gadu vecumā no velo ķēdes, VAZ 2101 logu tīrtāja motoriņa,ķīlīša mērķu pacelšanai un pāris zobratiem? Tak tādu instrukciju internetā steriem.
Cilvēks vainu ir inženieris, vai nav.. Ja nav - instrukcijas nelīdzēs.
Aivars
Aivars
21.07.2014. 23:53
...klausies,Edgar,smalka dvēsele ir un paliek smalka dvēsele,bet,paškritika un humora izjūta arī dzīvē ir noderīgas. šodien ,16:24 Egars Krilovs ir apsmaidījis Ginta Mālkalnieša komentu . man,Aivaram Bundzenam ideja par ķēdes izmantošanu izklausās tehniski saistoša .manuprāt Gints ir normāli padalījies ar ideju,nevis "tukši muldējis un gudri pamācījis" . un kuri tad ir tie visi daudzie,kuriem no manas puses tiek darīts tas uz.....,:),tiešām neko nesapratu ,laikam jau būšu šodien pats ilgāk saulē pabijis.,:)
Anrijs
Anrijs
Pēdējo reizi manīts 2023-05-25 16:07
22.07.2014. 07:38
diemžēl pēc pabūšanas vietās kur šauj pa divkājainajiem, vajag patrenēties,

Izklausās pēc atsēdēšanas ķurķī :) Pieļauju, Tu esi armijnieks, kam rehabilitācijas kurss nav iziets. Neuztver taču katru joku un smaidu kā uzbrukumu pašcieņai. Veči padalījās ar savām idejām, bet Tev gandrīz katrā ziņojumā liekas, ka svarīgāk kaut kādu savu sāpi izkliegt, nevis konstruktīvi parunāties pa tēmu. Padomā par to, ja gribi, lai cilvēki runā un dalās. Es noteikti negribu Tevi aizskart vai kaut kā tālāk attīstīt šo fleimošanu.
Edgar, gribas tieši GAMO skrejošo? Pērc nost, būsi pirmais. Gribi pats taisīt? Mārkulīču Vilnis noteikti neatteiks parādīt savu skrejošo alnīti.
Kā jau teica vīri, nekas nav vienkāršāks un ģeniālāks šajā sakarā kā pāris zobratu un ķēde. Siluets stiprinas ar skavu pie viena ķēdes posma. Ja tas tiek apgāzts, tad uztaisot pilnu apli, tas parādās atkal pacelts. Gravitācija izdara savu. Pārējais ir detaļas.
Personīgi nav gods pazīt, bet Zvārdes šautuves sakarā ir Arāja kungs, nevis Arums.