Šodien vārdadienu svin Mairita, Bernedīne, Biruta, rītdien - Lība, Emma
toptitle

Forums

Tēmas nosaukums - Foto medības

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 40 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 23.11.2017. 08:20

Jānis Misiņš
Jānis Misiņš
Pēdējo reizi manīts 2020-05-15 15:31
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Riga
Medību stāžs: 12
Aprīkojums: Blaser R93
Suņi: Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 6
02.03.2008. 22:43
Gribeju paris padomus ar un ap medībām un fotogrāfēšanu. Ir tada doma ka to procesu vajadzētu iemūžināt. Kāda pieredze un kada tehnika?
Aivars Bundzens
Aivars Bundzens
Pēdējo reizi manīts 2022-07-03 09:07
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Saldus , Druva,Zvārde
Medību stāžs: no tāļā 1989.gada
Aprīkojums: sauer, krieghoff,banelli,gruening&elmiger ,anschutz, ,blaser R8
Suņi: viens boksers
02.03.2008. 23:06
Miervaldis Slīdkāja tāds ļoti erudīts un nevainojami inteliģents ieradies dažādās tēmās.
Ojārs Žvagiņš
Ojārs Žvagiņš
Pēdējo reizi manīts 2023-02-08 20:59
Atrašanās vieta: Latvijas vidus, Daugavas krasts
Medību stāžs: Pirmais medījums septiņdesmitajos.
Aprīkojums: stobri vairāki
Suņi: Četrus draugus esmu pārdzīvojis
Medību trofejas: 21
03.03.2008. 01:09
Jāni,te ir tikai divi varianti,pirmais - kā vairums,ar digitālo "ziepjutrauku". Un otrais,ja grib tā nopietni,tad labāk konsultējies ar kādu speciālistu. Kaut tam pašam Ratkeviču Kārlim noprasi,ko un kā.
Slēpts
03.03.2008. 08:49
Pavisam nesen MMD lappusēs bija diezgan gara rakstu sērija par šo tēmu, kur diezgan labā līmenī bija apskatīts, gan par pašu fototehniku, gan dažādiem fotogrāfēšanas knifiņiem.
Manuprāt bildē pats svarīgākais parādīt savu attieksmi pret medībām un cieņu pret medījumu. Ja ar to sāk, tad labas bildes garantētas...
Jānis Misiņš
Jānis Misiņš
Pēdējo reizi manīts 2020-05-15 15:31
Atrašanās vieta: Riga
Medību stāžs: 12
Aprīkojums: Blaser R93
Suņi: Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 6
03.03.2008. 11:08
Bet vai kads no Jums ir filmejis vai fotografejis medibas? Nu es gan biju domajis pasus dzivniekus kamer vini vel dzivi.
Andis Anspoks
Andis Anspoks
Pēdējo reizi manīts 2014-02-11 12:32
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Mālpils
Medību stāžs: 10
03.03.2008. 11:27
Janka, ja gribi vienkāršas bildītes vai kino, nopērc pa pārsimtlatiem kameru vai fočiku!
Ja gribi augstas kvalitātes mākslas foto, ko var i uzdāvināt kādam, i pie sienas piekārt - bez pāris tūkstošiem latu un ilgām iemaņām neiztikt!!!
Valters Krūmiņš
Pēdējo reizi manīts 2011-10-05 09:35
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
03.03.2008. 12:11
Esmu mēģinājis. Vispār viena interesanta lieta,kad aizraujas,tad var 'saslimt " ne pa jokam. Domāju,katram bijušas situācijas,kad ,ja būtu kamera,tad labāk uzfilmēt vai nofotogrāfēt ,nevis spiest gaili. Andim daudz taisnības,lai uztaisītu LABU bildi,nepietiek ar digitālo ziepjutaruku. Nepieciešama spoguļkamera ar kaudzi objektīviem un pamatīgas iemaņas. Diemžel,parasti grūti savienot karabīni un lielo somu ar fotopiederumiem,kaut kas tiks zaudēts- vai nu medībās, vai kadru uzņemšanā. Pats lietoju jau pusprofesionālo digitālo kameru PANASONIC ar zoom 12x, 10 pix ,ar kuru jau var daudzmaz pievilkt klāt zveru un kamerai ir iespējas pašam ,izmainot parametrus,piedalīties bildes tapšanā.Ar šo kameru var arī filmēt,bet ne profesionālā kvalitātē.Protams,tagad foto tehnoloģijas attīstās ļoti strauji un ir arī labākas digitālās kameras. Ir sanākušas vairākas labas bildes no briežu baura un nemaz nav žēl,ka neesmu izdarījis šāvienu. Ir trofejas kuiļa ilkņi ,un ir ieraksts ar to pašu kuili,kur viņš ierodas un darbojas kviešu laukā pirms šaviena.
Aigars Vīvuliņš
Aigars Vīvuliņš
Pēdējo reizi manīts 2016-04-23 23:24
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Smiltene
Medību stāžs: Normāls
Aprīkojums: 3 stobri
Suņi: nav
Medību trofejas: 1
03.03.2008. 12:24
Zini ka medībās esmu mēginājis gan filmēt, gan foķēt ar "ziepinieku" caur binokli. Un ticat vai nē, nav pat kauns rādīt paziņām. Ir tīri O.K.
Ojārs Žvagiņš
Ojārs Žvagiņš
Pēdējo reizi manīts 2023-02-08 20:59
Atrašanās vieta: Latvijas vidus, Daugavas krasts
Medību stāžs: Pirmais medījums septiņdesmitajos.
Aprīkojums: stobri vairāki
Suņi: Četrus draugus esmu pārdzīvojis
Medību trofejas: 21
03.03.2008. 12:48
Nekas īpaši spīdošs man nav sanācis,bet šo to var noķert,arī ar visparastāko digitālo ziepjutrauku. Savas esmu Draugos ielicis. Tur bez problēmām,bet šeit kaut kā neizdodas ievietot. Ja kādam ir luste redzēt,tad Draugos meklētājā - vārds uzvārds un skatīt albūmā,visāda radība.
Laimonis Jukša
Laimonis Jukša
Pēdējo reizi manīts 2021-07-24 16:16
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Kurzeme
Medību stāžs: ilgs
Aprīkojums: pamatīgs
Suņi: trīs
Medību trofejas: 1
03.03.2008. 13:33
Kādu laiku atpakaļ,viens paziņa pie ķiveres bija piemontējis kameru un stāvēja uz masta.Tīri tā nekas varēja paņirgt,kā nopūdelē lapsu,tik tā kvalitāte klibo .(kratās)