Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - kā veiksmīgi notīt uz mežu

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 16 lietotāji. Komentāru skaits 4. Pēdējais viedoklis 22.01.2010. 22:48
Ar medībām saistītās tēmasBrīvie temati

Žanna
Žanna
Pēdējo reizi manīts 2023-11-02 23:18
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Aizpute
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
22.01.2010. 18:11
Vienam vīram sieva visu laiku lūdz, lai nomedī zaķi, baigi cepeti gribot. Nu vienu dienu šis taisās medībās, bet sieva aizskrien pie kaimiņienes pēc sāls, tur nedaudz aizpļāpājas, bet kad atgriežas mājās, vīrsjau gaļu cep.
Paēd viņi vakariņas, un sieva šim prasa: Kā tad tev tik ātri izdevās? Līdz mežam vien stunda ko iet!
Vīrs atbild: Nu es jau nemaz nekur negāju, izgāju sētā, skatos- sēž uz žoga, es izšāvu, šis pat ieņaudēties nepaspēja :)))
Arnolds
Arnolds
Pēdējo reizi manīts 2025-06-19 13:53
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
22.01.2010. 21:14
Žanna, kā parasti desmitniekā! Nu kolēģi, ja medībām jāizgudro attaisnojums,,,,, tad ir jāmaina vai nu dzīves veids ,vai dzīves biedre. Trešo variantu neredzu, varbūt neprotu saskatīt??
Žanna
Žanna
Pēdējo reizi manīts 2023-11-02 23:18
Atrašanās vieta: Aizpute
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
22.01.2010. 22:42
Arnolds K.
Nu es te arī lasu un brīnos.
Man laikam ar vīru ir baigi paveicies, lai gan es (kā jau daudzas sievas) draudzenēm mēdzu pateikt,ka nemaz tik labs nav :) Bet nu nekādu īpašu problēmu ar tikšanu uz mežu man nav bijis, es vienkārši pasau, kad eju medībās un viss. Protams, ja mājās ir kādi steidzami darbi, es tak pati neesmu galīgi čau un saprotu, ka šodien ir kas cits, svarīgāks par hobiju.
Īstenībā medības nav tas ļaunākais vaļasprieks, lai sievām būtu smagas pretenzijas, protams, ja vīru katru reizi no meža nenes ārā ar kājām pa priekšu :)))
Māris
Māris
Pēdējo reizi manīts 2023-05-30 10:08
22.01.2010. 22:48
Ar kājāam pa priekšu nes tikai vienreiz:))))