Romān kā jau minēja kolēģi iegādājoties to pašu Jahti šmahti un uzliekot 308 kalibram, vienam kalpo godam, citam jau pie piešaudes smadzenes čakarē, man tas pats bija ar to optiku, bet aisūtīju pēc garantijas un atsūtīja pilnīgi jaunu, tagad strādā godam :) Lētās optikas pirkt ir kā kaķi maisā. Dārgākās ir tā ka kvalitāte ir laba, bet kā jau minēja Mārcis tad var neiturēt kritienu un izsisties.
Man šo svētdien ar nokrita karabīne uz ledus, tas ir izslīdēja no sasalušām rokām, vēl līdz šim šoks. Kronšteini neizturēja salā, salūza, bet optika pagaidām nezinu, kad sataisīs kronšteinus tad paskatīsimies kas ir ar optiku, protams kritiena rezultātā ieliecās nedaudz trupa, bet min un pagaidām bilde skaidra, redzēs ka būs pie piešaudes, kad atnāks no Talsiem tad došu ziņu pēc piešaudes :)
Edgar optikām no gaisenes nepatīk nevis sitiens uz priekšu, bet vairāki atsitieni, ja nemaldos tad pat sanāk, ka gaisnes uz priekšu un atpakaļ veic 4 kustības, tas ir tas,kas nepatīk optikai raustīšana uzpriekšu un atpakaļ
Girt :) nu tipa tagad sapratu, jo bija teikuši ka tipa no atstitiena kas ir uz priekšu vērsts optika izsitas, bet tas ka ir veseli četri to gan nezināju. :)
Daini un pats sāpīgākais ir tas ka tieši nokrita uz optikas, laikam sviestmaizes pievilkšanās likums darbojas :(
Man šo svētdien ar nokrita karabīne uz ledus, tas ir izslīdēja no sasalušām rokām, vēl līdz šim šoks. Kronšteini neizturēja salā, salūza, bet optika pagaidām nezinu, kad sataisīs kronšteinus tad paskatīsimies kas ir ar optiku, protams kritiena rezultātā ieliecās nedaudz trupa, bet min un pagaidām bilde skaidra, redzēs ka būs pie piešaudes, kad atnāks no Talsiem tad došu ziņu pēc piešaudes :)
Daini un pats sāpīgākais ir tas ka tieši nokrita uz optikas, laikam sviestmaizes pievilkšanās likums darbojas :(