Nekā personīga, pats esmu strādājis ieroču veikalā un no savas pieredzes varu teikt, ka ne katrs pircējs ir baigi vajadzīgs, ja nāk daži nopuņķojušies tīņi un pāris gadu laikā nopērk patronas pa 50ls, tad godīgi sakot, nu i na..j viņi veikalam nav vajadzīgi, bet iztaisās kā dižie klienti un gaida sarkano paklāju un kafijas tasi
Nekā personīga,bet ieejot veikalā un ja man uzreiz kāds skrietu klāt,man tas būtu traucējoši.Es vispirms vēlos apskatīties un noorentēties,kas kur ir.Nu vismaz Talsos veikalā "Ieroči"es jūtos labi.Nu lieks gan nē.Ir man kadreiz radušies pārpratumi,bet tie visi ir atrisināti un nav bijusi noraidoša attieksme.Varētu vēlēties mazliet īsākus termiņus pie ieroču meistariem,bet var arī saprast viņus.Nemaz tik daudz jēdzīgu ieroču meistaru nav,bet Talsos viņi ir LABI.
M.Mūrnieks vienkārši nesaprot ko viņš runā, mēģina kaut ko murgot, bet bezjēgā...
K.Ozoliņ,---IKVIENS pircējs veikalam ir VAJADZĪGS!--kaut vai viņš piecu gadu laikā nopērk patronas par 3 latiem...
Tev tirdzniecībā NAV vietas, labāk ej čiekurus lasi jeb iemācies reģipsi skrūvēt..:)
Esmu vairākas reizes iepircies Talsu veikalā,man patika,vienīgi vienreiz gan iesnērēja gumijas zābakus kamuflāžas krāsā ,kuri burtiski salūza trīs mēnešu laikā,ražoti Grieķijā.
Džonijs Dēlis nodziedāja kā pēc notīm - aš dvēseli pavilka ārā. :) Pilnīgi piekrītu. Jo kretīns pārdevējs aiz letes ir nāve veikalam. Īpaši jau pašpārliecināts, mācīts mārketingā un tai pašā laikā neko nezinošs par preci, kuru tirgo un pircēju, kuram pārdod. Ja studiju rezultāts ir tik vien to iemaņu kā pircēja vērtēšana pēc cepures un attiecīgas plintes ieteikšana (lai piestāv cepurei), tad situācija ir vairāk kā nožēlojama. Nauda par studijām kā zemē nomesta.
Armand Dīriņ , Es nemurgoju, bet gan izstāstīju kā jutos.Tīri personīgi. No šeit lasītā ,iemēram, Jelgavas "Lijā ",vēlams iet kā zirgam ar klapēm uz acīm . Dodiet to un to un visu labu."Ieročos" man ir gājis līdzīgi.Es nerunāju par sortimentu , bet par attieksmi un tīri personīgi.
K.Ozoliņ,---IKVIENS pircējs veikalam ir VAJADZĪGS!--kaut vai viņš piecu gadu laikā nopērk patronas par 3 latiem...
Tev tirdzniecībā NAV vietas, labāk ej čiekurus lasi jeb iemācies reģipsi skrūvēt..:)